opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fuglekirsebærsaft

Fuglekirsebærsaft

Fuglekirsebærsaft
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(9)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fuglekirsebærsaft
3.233
Visninger
15
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En dejlig sød saft lavet af gerne meget modne fuglekirsebær (jo mere modne jo mindre sukker)

DU SKAL BRUGE
2 kg. fuglekirsebær
3 liter vand i saftkogeren
250 gr. sukker pr. 1 liter saft
Atamon ½ tsk. pr 1 liter saft. (hældes i når det er afkølet lidt, under 100 grader)
Flasker til saften
Atamon til at skoldning af flasker


SÅDAN GØR DU
Hæld 3 liter vand i saftkoger, fuglekirsebær lægges i øverste niveau, lad stå i saftkoger i ca. 1-2 time ved middel varme

Hæld saften ned i en gryde og tilsæt sukker, kog op i 10-15 min.

Lad køle lidt ned og hæld atamon i (Atamon ½ tsk. pr 1 liter saft.)

Hæld kogende vand i flaskerne og skyld efter med atamon.

Hæld saften på flaskerne og stil koldt.
Fuglekirsebærsaft - 10964-DSC_0212.JPGFuglekirsebærsaft - 10964-DSC_0203.JPG
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fuglekirsebærsaft med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fuglekirsebærsaft, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Hjemmelavet modellervoks     Blommetrifli     Bedstemor Ands æbletærte II     Kogning af majs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Nemme pølsehorn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Pirogger med oksekød     Helstegt Oksestriploin     Ægte indianer-røv     Pasta Cabonara uden æg     gammel Estrup gryde     Brownie med saltkaramel midte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]