opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Egg Florentine

Egg Florentine

Egg Florentine
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(6)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Egg Florentine
7.095
Visninger
40
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Eggs Florentine er en traditionel amerikansk morgenmad med spinat, hollandaise sauce, engelsk muffin og pocheret æg.



FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Hollandaise sauce:
125 g. usaltet smør (smeltet)
2 tsk citronsaft
2 tsk hvidvinseddike
3 æggeblommer

- 2 Engelske muffins (du kan godt bruge en standard bolle)
- 4 æg
- 2 spsk. Eddike (hvis æg ikke er helt friske)
- frisk spinat
- Lidt smør




SÅDAN GØR DU
Start med hollandaise sauce.
- Citronsaft og eddike i en lille skål
- Tilsæt æggeblommer og pisk med el pisker indtil let og skummende.
- Sæt skålen over en gryde med simrende vand og pisk indtil blandingen bliver tykkere.
- Gradvist tilsæt smør, rør konstant indtil det bliver tykt

Pocheret æg:
- Tag en høj gryde med vand (mindst 2 liter) lad koge
- Skru ned og tilsæt eddike
- Bryd æggene i 4 separate kaffekopper
- Rør rundt i grynden med vandet
- Tilsæt nu et æg af gangen i grynden
- Kog i ca. 3 minutter derefter fjernes med en hulske

- Varm spinanten på en pande med smør
- Del bollerne og rist dem på panden
- Sæt nu muffinen (bollen) på en tallerken og derefter spinanten, pocheret æg og til sidst hollandaise sauce + evt. frisk purløg
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Egg Florentine med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Æg / omelet m.m. opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Egg Florentine, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Bedstemor Ands æbletærte II     Suppekuren     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Omelet m. skinke og ost     Fondue     Oste sovs     Trylledej (ikke spiseligt)     irsk stuvning med svinekød     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Den bedste ungarske gullasch     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     hurtig mad som er fedtfattig     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hjemmelavet modellervoks     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]