opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › De bedste høje flødeboller

De bedste høje flødeboller

De bedste høje flødeboller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(17)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
De bedste høje flødeboller
9.796
Visninger
48
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækre høje hjemmelavede flødeboller, de kan få en god højde pga. glukosen



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Bunde:
3 dl. hvedemel
1 dl. sukker
100 g. smør

Flødebolleskum:
50 g. vand
150 g. sukker
70 g. glukose
Vanilje fra en ½ vaniljestang
100 g. æggehvider, past.
10. g sukker (til æggehvide skum)
800 gram mørk chokolade til overtræk


SÅDAN GØR DU
Bunde:
- Mel, sukker og smør æltes godt sammen
- Dejen rulles tyndt ud ca. 3 mm.
- Bundene udstikkes med fx. et glas ca. 5 cm cm i diameter.
- Bundene bages i 7 min. ved 200 grader
- Stilles koldt

Flødebolleskum:
- Kom vand, glukose, sukker og vanilje i en lille gryde og kog massen til den når 117 grader (digital termometer bruges)
- Tag gryden af varmen
- Pisk æggehvider og den lille del sukker på højeste styrke i en røremaskine, samtidig med sukkerlagen hældes stille i
- Pisk i ca. 3 min.

Flødebollen samles:
- Flødebolleskum kommes i en sprøjtepose med rund tyl
- Flødebolleskum sprøjtes ud på hver bund
- Chokoladen smeltes (hurtig temperering: smelt 50% af chokoladen over vandbad, tag af varmen og rør resten af chokoladen i)
- Vend nu flødebollerne hurtigt i chokoladen eller sæt en flødebolle på en paletkniv og hæld chokolade over
- Sæt flødebollerne i køleskabet 10 min. så er de klar til servering
- Opbevar op til en uge koldt i en lufttæt beholder. fx. i grøntsagskuffen i køleskabet.


Tip: Man kan rør lakridspulver, nougatin m.m. i flødebolleskummen. Når man har vendt flødebollerne i chokoladen så kan man drysse flødebollerne med fx. kokos, lakridspulver, guldstøv m.m.



De bedste høje flødeboller - 11118-de-bedste-floedeboeller-2.jpg
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på De bedste høje flødeboller med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Slik opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet De bedste høje flødeboller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Hurtig pæretærte     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Røræg i ovn     Tvebakkekage     Havesuppe     Langtidsstegt oksemørbrad     Chokoladekage med flormelis drys     Tomatsuppe med pasta og basilikum     Banan Muffins med kokos & chokolade     Grillet havkat med tomat og rosmarin     Ristaffel med svinekød     Helstegt Oksestriploin     Risotto med hakket oksekød     Advocado forret     Eksotisk kalkunsalat     tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     Ananas Chokolade Kage     Belgiske vafler     Tun bolognaise     Fedtfattig suppe med hakket kød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]