opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rosenkålspuré

Rosenkålspuré

Rosenkålspuré
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(131)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.866
Visninger
138
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
400 g rosenkål
1½ dl god bouillon (okse/kalve)
1 dl piskefløde
salt og peber
lidt reven muskatnød


SÅDAN GØR DU
Skær rosenkålene i kvarter og kog dom op i bouillon.
Kog dem møre i ca 10 min. under låg.
Tag låget af og kog, til væden næsten er fordampet. Kom rosenkål og væde i en fodprocessor og blend til en jævn fast puré. Tilsæt fløde, og smag til med krydderiet.
SERVERING
Serveres som tilbehør til en god okse/kalvesteg.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rosenkålspuré fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rosenkålspuré, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Klamme fingre     Kanelsnegle kagemand     Røræg i ovn     Marengs spøgelser     Mormors citronfromage     Kvædemarmelade     Omelet m. skinke og ost     Kødtimbale     Raclette med det hele     Halloween kage kirkegård     Rejesalat med avocado     Grønkålssalat med mandler og æbler     Æblepie     gammel Estrup gryde     Fersken suppe (den er genial)     Ægte indianer-røv     Morgenbirkes - fryseegnede     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fondue     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]