opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Andesteg

Andesteg

Andesteg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(457)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Andesteg
140.242
Visninger
4.092
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Den perfekte andesteg

var dagens opskrift Andesteg var dagens opskrift den 24.12.2019



DU SKAL BRUGE
1 and på 3-3 1/2 kg
salt og peber
2 syrlige æbler
ca. 15 svesker uden sten

sauce:
hals, vingespidser, kråse og
hjerte 1 lille løg
1 lille gulerod
evt. 2 tsk andebouillon
1/2 liter vand
1 spsk smør
1/2 spsk hvedemel
1 dl fløde 13%


SÅDAN GØR DU
Tag indmaden ud af anden, og tør den godt. Hug vingespidser og hals af, og gem dem til saucen. Gnid anden ind- og udvendigt med salt og lidt peber. Skær æblerne i både, og kom dem i anden sammen med sveskerne. Luk med kødnåle. Læg den på risten over bradepanden med brystet nedad. Brun først 20 minutter ved 250C. Vend den, og dæmp varmen til 160C. Hæld evt. fedtet fra. Kom 4-5 dl vand i bradepanden, og lad anden stege til den er færdig, ca. 2 timer. Mærk ved låret, om det løsner sig let, og stegesaften er helt klar. Lad anden køle lidt af, inden den parteres. Skær lårene fri helt om på ryggen. Del i over- og underlår. Skær brystet fri på hver side, og del det i 3-4 stykker. Eller del anden på begge sider af rygraden, og klip/skær bryst og ryg ud sammen.

Sauce:
Kog hals, vingespidser, kråse og hjerte sammen med grønsagerne og evt. bouillon 1 time. Si det (det kan gøres i god tid). Hæld stegeskyen fra anden oveni. Lad det stå et øjeblik, og skum fedtet af (det lægger sig foroven). Smelt smørret, og pisk melet i. Spæd med skyen, til saucen er tilpas. Kom fløden i, og kog saucen igennem. Smag til med salt og peber og evt. lidt ribsgelé. Farv med lidt kulør.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Andesteg med billede & video fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Andesteg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: sydhavskylling     Raclette med det hele     Mornay sauce     Pasta al forno     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     lagkage med nutella og banan     Ovnbagt torsk med porrecreme     Tunmousse      Fondue     Røræg i ovn     Ægte indianer-røv     Hvidvinssauce     Chokolade-mandelkage     store nemme cookies     Gulerodskage (Rå)     Hannes vafler.     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Mors gulerodssalat med rosiner     Hummersuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]