opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Stegt lammekølle med rosmarin og hvidløg

Stegt lammekølle med rosmarin og hvidløg

Stegt lammekølle med rosmarin og hvidløg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(237)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
49.534
Visninger
904
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 lammekølle (ca 2kgm)
1/2 citron
1 håndfuld rosmarin,grofthakket
salt
1 fed hvidløg
olivien olie
nogle ekstra grene friske rosmarin


SÅDAN GØR DU
Skær små stykker skind af rundt omkring på lammet, ca på størrelse med en 2-krone. Gnid dem let med citron. Skær ind i kødet indtil du møder benet. Følg benet med kniven til begge sider, så du får en lomme mellem benet og kødet. Knus en lille håndfuld rosmarin og 1 tsk salt i en morter. Tilsæt hvidløg og 1/2 spsk olivienolie og knus det med. Gnid denne blanding på de huller du har lavet i skindet og ind i "lommen" langs benet. Skindet krydres med salt og drysses med rosmarin. Bind en masse rosmarin rundt om kødet. Smør lidt olie på en tykbundet bradepande og læg lammet herpå. Steg den i ovnen på 225 og vend køllen ca hver halve time, til den er færdig. Ca. 1 1/4-1 3/4 time.
SERVERING
Server med en bønnesalat og stegte kartofler-
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Stegt lammekølle med rosmarin og hvidløg fra Maduniverset.dk i kategorien Lam opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Stegt lammekølle med rosmarin og hvidløg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Indbagte rejer     Mælkesnitter     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Trylledej (ikke spiseligt)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Bradepande/pandekage!     irsk stuvning med svinekød     Pastaret i fad     Oste sovs     Fastelavnsboller med flødeskum     Fondue     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]