opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rabarbersorbet med ingefærkompot

Rabarbersorbet med ingefærkompot

Rabarbersorbet med ingefærkompot
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(73)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.572
Visninger
176
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Mette Vendelboe Jensen

DU SKAL BRUGE
1 kg rabarber
2½ dl vand
sukker
1 spsk friskpresset appelsinjuice
1 tsk revet appelsinskal
4,5 cl grand marnier
30 g revet, frisk ingefær


SÅDAN GØR DU
1) Bring vand og sukker i kog og lad det koge i et par minutter. Mål 1 dl sukkerlage af og bland med rabarber, appelsinjuice- og skal. Bring det i kog og kog, til rabarberne er helt møre (ca. 15 minutter).

2) Purer rabarbergrøden i en foodprocessor og gnid det i gennem en sigte. Smag til med mere sukkerlage og grand marnier.

3) Sæt den afkølede rabarberpuré i fryseren og rør det i hver halve time i 4 timer eller rør pureen til sorbet i en ismakine.

4) Bring 1 dl sukkerlage i kog med ingefæren. Lad det trække i 10 minutter og hæld derefter lagen over appelsinfileterne og lad det køle af.
SERVERING
Server kompotten til rabarbersorbeten.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Rabarbersorbet med ingefærkompot opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Rabarbersorbet med ingefærkompot fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rabarbersorbet med ingefærkompot, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Nachos m/kylling     Grillspyd     Svampet kanelkage     Rabarber- og stikkelsbærkage     Forloren pindsvin     Hannes vafler.     Rejeroulade med spinat.     Helstegt grillet oksefilet     Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Krydder frikadeller     Sommerkartoffelsalat m. jordbær     Ovnsstegt laks i folie     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Den bedste ungarske gullasch     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]