opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rabarbersorbet med ingefærkompot

Rabarbersorbet med ingefærkompot

Rabarbersorbet med ingefærkompot
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(73)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.492
Visninger
196
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kg rabarber
2½ dl vand
sukker
1 spsk friskpresset appelsinjuice
1 tsk revet appelsinskal
4,5 cl grand marnier
30 g revet, frisk ingefær


SÅDAN GØR DU
1) Bring vand og sukker i kog og lad det koge i et par minutter. Mål 1 dl sukkerlage af og bland med rabarber, appelsinjuice- og skal. Bring det i kog og kog, til rabarberne er helt møre (ca. 15 minutter).

2) Purer rabarbergrøden i en foodprocessor og gnid det i gennem en sigte. Smag til med mere sukkerlage og grand marnier.

3) Sæt den afkølede rabarberpuré i fryseren og rør det i hver halve time i 4 timer eller rør pureen til sorbet i en ismakine.

4) Bring 1 dl sukkerlage i kog med ingefæren. Lad det trække i 10 minutter og hæld derefter lagen over appelsinfileterne og lad det køle af.
SERVERING
Server kompotten til rabarbersorbeten.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rabarbersorbet med ingefærkompot fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rabarbersorbet med ingefærkompot, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Lammekøllerester i fad.     Pandekager med Whisky     Kartoffelfad i ovn med ostesvs (fedtfattig)     Abrikos-Chokolade lagkage.     kylling og champignon i wok     Ramsløgsmør     Thailandsk agurke salat     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel     Babs s Blomkålsguf     Brændte mandler     Hjemmelavet LCHF bounty (uden sukker)     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser     Forloren Hare     Tyrkisk kartoffelsalat     Lammekølle med kartofler i fad     Indbagte rejer     Pirogger med oksekød     Karbonader i fløde/porre sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]