opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fiskepakker

Fiskepakker

Fiskepakker
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(148)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.617
Visninger
289
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
400 gr. torsk, lyssej, Brosme eller Hellefisk.
6 cherrytomater
2 tsk reven citronskal
2 tsk citronsaft
1 lauerbærblad
2 blade frisk basilikum
Salt og Peber

Tilbehør:
Hassel-Back kartoffel, Hollandaise sovs og frisk flutes.


SÅDAN GØR DU
Tag 2 stykkerbagepapir, store nok til at fisken kan blive pakket ind i det. Læg 200 gr fisk på hver.
Drys med salt og peber. Kom den revne citronskal på, og dryp med citronsaften.
smulder lauerbærbladet fint og drys det på fisken, gør det samme med basilikum.
Skær cherrytomaterne i halve og læg dem oven på fisken.
Pak bagepapiret om, og put dem i ovnen 12-15 min. ved 225 grader.
Det er vigtigt at fisken ikke får for lang tid, for så bliver den sej!
SERVERING
Server med Hassel-Back kartofler (se anden opskrift), Hollandaise sovs og flutes.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fiskepakker fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fiskepakker, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hyldeblomst eddike     Grillet vildt dyrekølle     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Grillspyd     Helstegt Oksestriploin     Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt grillet oksefilet     Røræg i ovn     Pastaret i fad     Marinade til kyllingfilet     Bagte Kartofler på Grill     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Tunmousse      Spagetti carbonara     Pizza bagt på bagesten     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]