opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fiskepakker

Fiskepakker

Fiskepakker
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(148)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.196
Visninger
305
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
400 gr. torsk, lyssej, Brosme eller Hellefisk.
6 cherrytomater
2 tsk reven citronskal
2 tsk citronsaft
1 lauerbærblad
2 blade frisk basilikum
Salt og Peber

Tilbehør:
Hassel-Back kartoffel, Hollandaise sovs og frisk flutes.


SÅDAN GØR DU
Tag 2 stykkerbagepapir, store nok til at fisken kan blive pakket ind i det. Læg 200 gr fisk på hver.
Drys med salt og peber. Kom den revne citronskal på, og dryp med citronsaften.
smulder lauerbærbladet fint og drys det på fisken, gør det samme med basilikum.
Skær cherrytomaterne i halve og læg dem oven på fisken.
Pak bagepapiret om, og put dem i ovnen 12-15 min. ved 225 grader.
Det er vigtigt at fisken ikke får for lang tid, for så bliver den sej!
SERVERING
Server med Hassel-Back kartofler (se anden opskrift), Hollandaise sovs og flutes.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fiskepakker fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fiskepakker, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Spansk gryde med skinketern og bagte katofler     Bagte cherrytomater, lækkert tilbehør.     Kvædemarmelade     Glaserede løg.     Appelsin sauce     Peanutbutter cookies     Fedtfattig suppe med hakket kød     Gordon bleu     Sherryfromage med chokolade og valnødder     Shopska     kokosmarengs     Asiatisk karrygryde     Mormors citronfromage     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Parisertoast     Dampet laks     Skinkesalat (fuglekvidder )     Kanel toast     Verdens bedste frikadeller med persille og hvidløg     Paneret brie pandestegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]