opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tarteletter med høns a la greek

Tarteletter med høns a la greek

Tarteletter med høns a la greek
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(49)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.053
Visninger
135
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 stk. Persillerod.
10 stk. Champignon.
2 stæng. Bleg selleri.
2 stk. Gulerødder.
½ stk. Fennikel.
1 spsk. Kapers.
½ dl. Olivenolie
2 dl. Hønsebouillon
¼ tsk. Safran.
Maizena


SÅDAN GØR DU
Alle urterne skrælles og skæres i skiver. Urterne koges i hønsebouillonen
med safran, til de er møre. Herefter tilsættes kapers samt olivenolien.
Bouillonen jævnes med maizena, (som er rørt ud i koldt vand). Retten skal nu simre i ca. 3-5 min.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.

Hønse bouillon:

1 stk. Suppehøne ca. 1400 gr.
1 kg Urter eks. Gulerødder - porre - selleri - løg
1 tsk. Salt

Fremgangsmåde:
Hønen lægges i gryde med koldt vand. Vandet skal kun lige dække hønen.
Vandet bringes i kog og skummes af. Tilsæt salt og skum igeaf. Urter renses og skæres groft ud, og tilsættes. Gryden med høne og urter holdes i kog i ca. 2½ time (til hønen er mør). Hønen tages op og kødet pilles af skroget. Urter sigtes fra bouillonen. Når bouillon og hønsekød er afkølet, kan det overskydende fryses.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tarteletter med høns a la greek fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tarteletter med høns a la greek, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Helstegt grillet oksefilet     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gulerodskage (Rå)     Brownie med saltkaramel midte     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Grillet vildt dyrekølle     Grillet jomfruhummerhaler     Omelet m. skinke og ost     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Helstegt Oksemørbrad I Marinade     Fersken suppe (den er genial)     Norske boller     Grillspyd     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]