opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tarteletter med høns a la greek

Tarteletter med høns a la greek

Tarteletter med høns a la greek
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(49)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.941
Visninger
131
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stk. Persillerod.
10 stk. Champignon.
2 stæng. Bleg selleri.
2 stk. Gulerødder.
½ stk. Fennikel.
1 spsk. Kapers.
½ dl. Olivenolie
2 dl. Hønsebouillon
¼ tsk. Safran.
Maizena


SÅDAN GØR DU
Alle urterne skrælles og skæres i skiver. Urterne koges i hønsebouillonen
med safran, til de er møre. Herefter tilsættes kapers samt olivenolien.
Bouillonen jævnes med maizena, (som er rørt ud i koldt vand). Retten skal nu simre i ca. 3-5 min.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.

Hønse bouillon:

1 stk. Suppehøne ca. 1400 gr.
1 kg Urter eks. Gulerødder - porre - selleri - løg
1 tsk. Salt

Fremgangsmåde:
Hønen lægges i gryde med koldt vand. Vandet skal kun lige dække hønen.
Vandet bringes i kog og skummes af. Tilsæt salt og skum igeaf. Urter renses og skæres groft ud, og tilsættes. Gryden med høne og urter holdes i kog i ca. 2½ time (til hønen er mør). Hønen tages op og kødet pilles af skroget. Urter sigtes fra bouillonen. Når bouillon og hønsekød er afkølet, kan det overskydende fryses.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tarteletter med høns a la greek fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tarteletter med høns a la greek, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bechamel-sauce.     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Grillet vildt dyrekølle     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Skinke, porre tærte     Nemme pølsehorn     Champignon-broccolitærte med skinke     Trylledej (ikke spiseligt)     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Suppekuren     Marineret kalkunbryst- helstegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]