opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kinesisk kylling chop suey

Kinesisk kylling chop suey

Kinesisk kylling chop suey
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(404)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
79.724
Visninger
1.946
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 pk dybfrossent kyllingebryst
2 spsk. olie
2 porrer
3 stilke bladselleri
1 stort finhakket log
250 g kinesisk kaal eller hvidkaal
10 champignoner i skiver
1 lille ds bambusskud
1/4 - 1/2 kg ds bonnesirer
2 1/2 - 3 dl bouillon
1 spsk. smor
2 spsk. maizenamel
2-3 spsk. kinesisk soya
evt. salt

Tilbehor:
Lose ris, kinesisk soya


SÅDAN GØR DU
Skaer det letoptoede kyllingebryst i strimler. Damp kodet 2-3 min. i varm olie, uden at det tager farve. Tilsaet tynde porrerringe, hvor mest muligt af det gronne er taget med. Desuden tynde skiver af bladselleri, finhakket log samt finsnittet kinesisk kaal eller hvidkaal. Damp alt i 3 min., og ror ofte i gryden. Intet maa brune. Tilsaet de skive skaarne champignoner og bouillon. Lad retten smaasnure 2-3 min. Ror en smorbolle af smor og maizenamel. Jaevn retten under konstant omroring. Ror til smorbollen er oplost. Lad retten smaakoge i 2 min. Tilsaet bambusskud skaaret i strimler, samt velafdryppede bonnespirer. Smag retten til med kinesisk soya og salt. Naar de sidste naevnte grontsager er gennemvarme er retten faerdig.
SERVERING
Serveres med lose ris og kinesisk soya.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

stefan
03.01.2009, 14:28
"2 pk dybfrossent kyllingebryst"... og hvor meget er der i en pakke?


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kinesisk kylling chop suey opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kinesisk kylling chop suey fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kinesisk kylling chop suey, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillet lammekølle     Lagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Helstegt Oksestriploin     Marinerede flanksteak     Fuglekvidder     Champignon-broccolitærte med skinke     Quorn fileter og zucchini på spyd i citron- og dijonmarinade     Grønne asparges med bacon     Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Blåbærsauce med portvin     Piment sauce     Kogning af majs     Tunmousse      Fløde/tomatsauce     Gammeldags Pandekager     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Honningmarinade     Stikkelsbærtærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]