opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kinesisk kylling chop suey

Kinesisk kylling chop suey

Kinesisk kylling chop suey
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(407)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
83.718
Visninger
1.967
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 pk dybfrossent kyllingebryst
2 spsk. olie
2 porrer
3 stilke bladselleri
1 stort finhakket log
250 g kinesisk kaal eller hvidkaal
10 champignoner i skiver
1 lille ds bambusskud
1/4 - 1/2 kg ds bonnesirer
2 1/2 - 3 dl bouillon
1 spsk. smor
2 spsk. maizenamel
2-3 spsk. kinesisk soya
evt. salt

Tilbehor:
Lose ris, kinesisk soya


SÅDAN GØR DU
Skaer det letoptoede kyllingebryst i strimler. Damp kodet 2-3 min. i varm olie, uden at det tager farve. Tilsaet tynde porrerringe, hvor mest muligt af det gronne er taget med. Desuden tynde skiver af bladselleri, finhakket log samt finsnittet kinesisk kaal eller hvidkaal. Damp alt i 3 min., og ror ofte i gryden. Intet maa brune. Tilsaet de skive skaarne champignoner og bouillon. Lad retten smaasnure 2-3 min. Ror en smorbolle af smor og maizenamel. Jaevn retten under konstant omroring. Ror til smorbollen er oplost. Lad retten smaakoge i 2 min. Tilsaet bambusskud skaaret i strimler, samt velafdryppede bonnespirer. Smag retten til med kinesisk soya og salt. Naar de sidste naevnte grontsager er gennemvarme er retten faerdig.
SERVERING
Serveres med lose ris og kinesisk soya.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

stefan
03.01.2009, 14:28
"2 pk dybfrossent kyllingebryst"... og hvor meget er der i en pakke?
 
Denne gode opskrift på Kinesisk kylling chop suey fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kinesisk kylling chop suey, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Helstegt Oksestriploin     Græskar pommes frites     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt grillet oksefilet     Raclette med det hele     Blommetrifli     Fersken suppe (den er genial)     Tunmousse      Grillet vildt dyrekølle     Kanelsnegle kagemand     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Blødende chokoladekage     Kantarelmad     Nemme pølsehorn     Bedstemor Ands æbletærte II     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     kyllingelår med rasp i friture     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]