opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kinesisk kylling chop suey

Kinesisk kylling chop suey

Kinesisk kylling chop suey
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(409)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
85.128
Visninger
1.983
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 pk dybfrossent kyllingebryst
2 spsk. olie
2 porrer
3 stilke bladselleri
1 stort finhakket log
250 g kinesisk kaal eller hvidkaal
10 champignoner i skiver
1 lille ds bambusskud
1/4 - 1/2 kg ds bonnesirer
2 1/2 - 3 dl bouillon
1 spsk. smor
2 spsk. maizenamel
2-3 spsk. kinesisk soya
evt. salt

Tilbehor:
Lose ris, kinesisk soya


SÅDAN GØR DU
Skaer det letoptoede kyllingebryst i strimler. Damp kodet 2-3 min. i varm olie, uden at det tager farve. Tilsaet tynde porrerringe, hvor mest muligt af det gronne er taget med. Desuden tynde skiver af bladselleri, finhakket log samt finsnittet kinesisk kaal eller hvidkaal. Damp alt i 3 min., og ror ofte i gryden. Intet maa brune. Tilsaet de skive skaarne champignoner og bouillon. Lad retten smaasnure 2-3 min. Ror en smorbolle af smor og maizenamel. Jaevn retten under konstant omroring. Ror til smorbollen er oplost. Lad retten smaakoge i 2 min. Tilsaet bambusskud skaaret i strimler, samt velafdryppede bonnespirer. Smag retten til med kinesisk soya og salt. Naar de sidste naevnte grontsager er gennemvarme er retten faerdig.
SERVERING
Serveres med lose ris og kinesisk soya.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

stefan
03.01.2009, 14:28
"2 pk dybfrossent kyllingebryst"... og hvor meget er der i en pakke?
 
Denne gode opskrift på Kinesisk kylling chop suey fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kinesisk kylling chop suey, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Torskegratin     Smørstegt rosenkål m. bacon     Fløde/tomatsauce     Glaseret Kalkunbryst.     Mornay sauce     Vol-au-vent m. rejestuvning     Cremet sellerisuppe     Cupcakes topping - frosting - nemt     Fiskeforret     champignon pate     Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce     Pandekager med olivenolie     Annettes nemme øllebrød     Den sorte gryde     Majs kolber på grill     Appelsinkage i springform     Kanelkage i bradepande     store nemme cookies     Skinketern i fad     Anderledes hakkebøf     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]