opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grydestegt kylling med persille og skilt sovs

Grydestegt kylling med persille og skilt sovs

Grydestegt kylling med persille og skilt sovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(203)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
53.053
Visninger
886
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 kyllinger ca. 800 g
salt
friskkvaernet peber
2 bdt persille
100 g smor
ca. 1 dl bouillon

SOVS:
ca. 2 dl piskeflode

TILBEHOR:
Smaa pillekartofler, agurksalat, skilt sovs


SÅDAN GØR DU
Gor kyllingerne i stand. Hak kyllingeindmaden ret fint. Den svitses i 1/3 af smorret. Skyl og tor persillen. Nip den fri for stilke. Fyld persille og indmad i kyllingerne. Luk med kodpinde og saet dem op. Brun kyllingerne paa alle sider i gyldent smor. Vend med 2 grydeskeer. Pas paa smorret ikke branker. laeg kyllingerne paa siden, naar de er gyldne og skru ned for varmen. Haeld bouillonen ved og daek gryden med laag. vend kyllingerne en gang under stegningen. Smaasteger ca. 30-45 min., til de er meget more. Tages op af gryden og holdes varme.

SOVS:
Kog gryden af med piskeflode og evt. lidt mere bouillon. Lad sovsen indkoge til passende konsistens. Smag til med salt og peber.
SERVERING
Fjern kodpinde og halver kyllingerne. Anret paa et varmt fad med masser af persille. Server med pillekartofler, agurksalat og skilt sovs.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grydestegt kylling med persille og skilt sovs fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grydestegt kylling med persille og skilt sovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast     Marengs med dadler og chokolade     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     Provence fiskesuppe med aioli og brød     Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce     Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro     melboller til supper     Fedtfattig kartoffelfad.     Millionbøf fedtfattig     Farmors tortellini     Ægte indianer-røv     bagepulver     Biksemad     Nem sovs til andesteg eller flæskesteg.     Formbrød med bageenzym      Fynske pandekager     Kyllingesalat     Ristaffel     Marengslagkage med æbler og karamel     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]