opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grydestegt kylling med persille og skilt sovs

Grydestegt kylling med persille og skilt sovs

Grydestegt kylling med persille og skilt sovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(203)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
52.985
Visninger
886
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 kyllinger ca. 800 g
salt
friskkvaernet peber
2 bdt persille
100 g smor
ca. 1 dl bouillon

SOVS:
ca. 2 dl piskeflode

TILBEHOR:
Smaa pillekartofler, agurksalat, skilt sovs


SÅDAN GØR DU
Gor kyllingerne i stand. Hak kyllingeindmaden ret fint. Den svitses i 1/3 af smorret. Skyl og tor persillen. Nip den fri for stilke. Fyld persille og indmad i kyllingerne. Luk med kodpinde og saet dem op. Brun kyllingerne paa alle sider i gyldent smor. Vend med 2 grydeskeer. Pas paa smorret ikke branker. laeg kyllingerne paa siden, naar de er gyldne og skru ned for varmen. Haeld bouillonen ved og daek gryden med laag. vend kyllingerne en gang under stegningen. Smaasteger ca. 30-45 min., til de er meget more. Tages op af gryden og holdes varme.

SOVS:
Kog gryden af med piskeflode og evt. lidt mere bouillon. Lad sovsen indkoge til passende konsistens. Smag til med salt og peber.
SERVERING
Fjern kodpinde og halver kyllingerne. Anret paa et varmt fad med masser af persille. Server med pillekartofler, agurksalat og skilt sovs.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grydestegt kylling med persille og skilt sovs fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grydestegt kylling med persille og skilt sovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: And à l`orange     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Vegetar bolognese     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Ægte indianer-røv     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gryderet til gæster     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     Ristaffel     Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce     Karbonader i fløde/porre sauce     Varm Hyldeblomst med citron og ingefær     Grønkålssalat med mandler og æbler     Mandarin kage     Hjemmelavet marcipanbrød     Mælkesnitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]