opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grydestegt kylling med persille og skilt sovs

Grydestegt kylling med persille og skilt sovs

Grydestegt kylling med persille og skilt sovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(203)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
52.664
Visninger
875
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 kyllinger ca. 800 g
salt
friskkvaernet peber
2 bdt persille
100 g smor
ca. 1 dl bouillon

SOVS:
ca. 2 dl piskeflode

TILBEHOR:
Smaa pillekartofler, agurksalat, skilt sovs


SÅDAN GØR DU
Gor kyllingerne i stand. Hak kyllingeindmaden ret fint. Den svitses i 1/3 af smorret. Skyl og tor persillen. Nip den fri for stilke. Fyld persille og indmad i kyllingerne. Luk med kodpinde og saet dem op. Brun kyllingerne paa alle sider i gyldent smor. Vend med 2 grydeskeer. Pas paa smorret ikke branker. laeg kyllingerne paa siden, naar de er gyldne og skru ned for varmen. Haeld bouillonen ved og daek gryden med laag. vend kyllingerne en gang under stegningen. Smaasteger ca. 30-45 min., til de er meget more. Tages op af gryden og holdes varme.

SOVS:
Kog gryden af med piskeflode og evt. lidt mere bouillon. Lad sovsen indkoge til passende konsistens. Smag til med salt og peber.
SERVERING
Fjern kodpinde og halver kyllingerne. Anret paa et varmt fad med masser af persille. Server med pillekartofler, agurksalat og skilt sovs.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grydestegt kylling med persille og skilt sovs fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grydestegt kylling med persille og skilt sovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet vildt dyrekølle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Helstegt Oksestriploin     Spagetti carbonara     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grov go'e boller     Grillspyd     Omelet m. skinke og ost     Helstegt grillet oksefilet     Pasta Cabonara uden æg     Pastaret i fad     Røræg i ovn     Ribssaft     Raclette med det hele     Tunmousse      Solbærlikør     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]