opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalkunbryst i fad

Kalkunbryst i fad

Kalkunbryst i fad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(152)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
42.695
Visninger
1.051
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
800 g. Kalkunbryst
2 Løg
1 pk. helbladet spinat
1 bdt. Porrer
½ liter Fløde
Pikantost med krydderurter
salt og peber
Ris (Parboiled eller jasmin)


SÅDAN GØR DU
1.Kom olie i et stort ildfast fad
2.Løggene skæres i ringe og lægges i fadet
3.Spinaten lægges ovenpå løgringene
4.Porrerne skæres i ringe og lægges ovenpå spinaten
4.Salt og peber kommes på grøntsagerne og fløden hældes over
5.Skær riller på tværs i kalkunbrystet, ca.2 cm. dybe
6.Fyld rillerne med pikantost (ca.2 tsk pr. rille) og drys lidt peber og salt på
7.Sæt fadet i en forvarmet ovn på 170 grader i ca. 1½ time.
SERVERING
Serveres med ris
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Oste Ole
03.08.2008, 18:11
jeg bliver meget liderlig af denne opskrift!

kamkam
03.04.2003, 16:03
det røde fad 250g friske tomater parmasan ost skær tomaterne i mellemtykke skiver og læg dem i et ovnfast fad. sat dem i ovnen på 200* til de bliver stegte, tag dem så ud og hæld osten ud over, sæt dem i ovnen igen til osten er smeltet.
 
Denne gode opskrift på Kalkunbryst i fad fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalkunbryst i fad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fondue     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Svampet kanelkage     Helstegt Oksestriploin     Mormors citronfromage     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Trylledej (ikke spiseligt)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Bagt rodfrugtmos     Indbagte rejer     irsk stuvning med svinekød     Færøsk æblekage     Pizza bagt på bagesten     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]