Kyllingefilleterne skæres i strimler og brunes i olie i en gryde.
Løget pilles, skæres i tern og kommes i gryden sammen med kyllingefilleterne.
Karry tilsættes og svitser med. Tilsæt eventuelt 1 dl vand, så kød og løg ikke brænder fast.
Når karryen har afgivet smagstoffer og kødet har fået farve tilsættes yderligere ½ liter vand.
Champignon renses, skæres i skiver og tilsættes.
Gulerødder skrælles og skæres i skiver, og squashen skylles og skæres i tern. Grøntsagerne tilsættes retten.
Peberfrugten renses, befries for kernehuset og skylles. Skæres herefter i strimler og tilsættes retten.
Kokosmælken tilsættes. (Det er en god ide, at ryste dåsen før den åbnes, så mælken ikke er klumpet.)
Retten simrer i ca. 15 minuter
Inden servering smages retten til med paprika, salt og peber og brun farin.
Gryderetten serveres med ris. Hertil vil jeg anbefale basmatiris, da jeg synes de smager bedst. (Husk at følge anvisningen på pakken)