opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grovboller

Grovboller

Grovboller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(567)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Grovboller
175.974
Visninger
4.098
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 03.02.2021 Grovboller var dagens opskrift den 03.02.2021



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 tsk groft salt
2 tsk sukker
1 pose tørgær (alm. gær kan bruges-50 gr.)
400 g grahamsmel
600 g hvedemel
1 dl hørfrø
1 dl 3-kornsblanding
8 dl vand
æg til pensling


SÅDAN GØR DU
Varm 2 dl vand op med hørfrø og 3-kornsbland. Lad det trække, til det er håndvarmt. I et stort fad blandes salt, sukker, tørgær, mel og grahamsmel, og heri hældes den håndvarme kornblanding og resten af vandet. Ælt dejen godt sammen med hænderne, den skal være let klistret. Stil den til hævning lunt og tildækket 1 time.
Ælt igennem, og form 24 boller. Sæt dem på en plade, og rids dem i toppen. Efterhæver en halv time. Pensl bollerne med sammenpisket æg, og bag dem midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
04.10.2013, 10:55
Tak for jeres indlæg, lidt olie gør ikke noget, så det vil være fint at tilføje, men de smager rigtig god uden.

Jesper Larsen
03.03.2013, 17:45
Det er en god opskrift

Bruger billede
Tanja & Thor
22.01.2012, 19:22
Ja lidt olie er godt, hvis man syntes bollerne bliver for tørre, ellers er det fordi du giver dem for lang tid i ovnen.

NKR
22.01.2012, 16:01
kan du ikke komme 2 spskf olie i dem så?

kristine
16.03.2011, 10:23
Er der nogen der har har bagt dem som synes at de kan virke tøre? Det er kun fordi der ikke er smør, olie eller æg i at jeg spørger. Ellers ser de rigtig gode ud, ingen tvivl om det.
 
Denne gode opskrift på Grovboller med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grovboller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Blommetrifli     Fersken suppe (den er genial)     Pærekage med kanel     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste ungarske gullasch     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt Oksestriploin     Helstegt grillet oksefilet     Blommelikør     Muffins med kokos, chokolade og nødder     irsk stuvning med svinekød     Omelet m. skinke og ost     Raclette med det hele     Færøsk æblekage     Brunch pølser,æg og bacon     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Gulerodskage (Rå)     Stegt flæsk i ovn med persille sovs      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]