opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grovboller

Grovboller

Grovboller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(560)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Grovboller
157.845
Visninger
4.042
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 14.10.2019 Grovboller var dagens opskrift den 14.10.2019



DU SKAL BRUGE
2 tsk groft salt
2 tsk sukker
1 pose tørgær (alm. gær kan bruges-50 gr.)
400 g grahamsmel
600 g hvedemel
1 dl hørfrø
1 dl 3-kornsblanding
8 dl vand
æg til pensling


SÅDAN GØR DU
Varm 2 dl vand op med hørfrø og 3-kornsbland. Lad det trække, til det er håndvarmt. I et stort fad blandes salt, sukker, tørgær, mel og grahamsmel, og heri hældes den håndvarme kornblanding og resten af vandet. Ælt dejen godt sammen med hænderne, den skal være let klistret. Stil den til hævning lunt og tildækket 1 time.
Ælt igennem, og form 24 boller. Sæt dem på en plade, og rids dem i toppen. Efterhæver en halv time. Pensl bollerne med sammenpisket æg, og bag dem midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
04.10.2013, 10:55
Tak for jeres indlæg, lidt olie gør ikke noget, så det vil være fint at tilføje, men de smager rigtig god uden.

Jesper Larsen
03.03.2013, 17:45
Det er en god opskrift

Bruger billede
Tanja & Thor
22.01.2012, 19:22
Ja lidt olie er godt, hvis man syntes bollerne bliver for tørre, ellers er det fordi du giver dem for lang tid i ovnen.

NKR
22.01.2012, 16:01
kan du ikke komme 2 spskf olie i dem så?

kristine
16.03.2011, 10:23
Er der nogen der har har bagt dem som synes at de kan virke tøre? Det er kun fordi der ikke er smør, olie eller æg i at jeg spørger. Ellers ser de rigtig gode ud, ingen tvivl om det.
 
Denne gode opskrift på Grovboller med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grovboller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bagt rodfrugtmos     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     Tunmousse      Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Spagetti carbonara     Gulerodskage (Rå)     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme flûtes     Den bedste ungarske gullasch     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Piment sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]