opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skinkeboller

Skinkeboller

Skinkeboller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(91)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.278
Visninger
166
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Elsebeth Solskin Christophersen

DU SKAL BRUGE
Skinkeboller. 8 stk.

15 gr margarine
2 dl letmælk
½ dl tykmælk
15 gr gær
1 tsk sukker
¼ tsk salt
100 gr skinke i tern
50 gr ost
2 spsk ristet løg
ca. 350 gr mel



SÅDAN GØR DU
Tilberedning:
Smelt smørret i en gryde og hæld mælken i. Hæld blandingen i en skål og tilsæt tykmælk. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt af melet tilbage, og tilsæt lidt ad gangen) Ælt lige lidt længere end du plejer, så hæver dejen bedre. Hæv i 20-30 min. Tag dejen ud og ælt igennem, form til 8 boller og lad dem hæve på en bageplade med bagepapir i 20-30 min. Pensl med æg og bag bollerne midt i ovnen, i ca. 15 min. V. 220grader.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Skinkeboller opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Skinkeboller fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skinkeboller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Rabarber- og stikkelsbærkage     Nachos m/kylling     Rejeroulade med spinat.     Grillspyd     Nemme pølsehorn     Helstegt grillet oksefilet     Svampet kanelkage     Den bedste ungarske gullasch     Forloren pindsvin     Arme Riddere     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Hannes vafler.     Krydder frikadeller     Kanelsnegle kagemand     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]