opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Poissiner a’la creme

Poissiner a’la creme

Poissiner a’la creme
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(66)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.687
Visninger
143
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Poissiner a’la creme
4 poissiner
(1 stor kylling kan også bruges)
1 stort glas dijonsennep
1 liter piskefløde
friskkværnet peber
Skal af 1 citron
Salt
Smør



SÅDAN GØR DU
Halver poissinerne, (kylling parteres i 8 stykker) smør dem med et tykt lag sennep. (bare rolig, retten bliver ikke for stærk). Bag dem i ovnen ved 250 grader til skorpen er gylden. Kog fløden svagt med peber og reven citronskal, i 15 min.
Skrab senneppen af og kasser den, der må gerne sidde lidt tilbage i folder. Læg poissinerne i fløden og småkog til mør i ca. 50 min. Smag til med salt og peber, tilsæt smør til at jævne saucen.
SERVERING
Server smørsnurrede ærter/løg og kartoffelmos til.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Poissiner a’la creme opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Poissiner a’la creme fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Poissiner a’la creme, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Indbagte rejer     Blødende chokoladekage     Omelet m. skinke og ost     Den bedste Kylling i Karry!     Grov go'e boller     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet vildt dyrekølle     Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Tunmousse med rød kaviar.     Nemme pølsehorn     Fastelavnsboller med flødeskum     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]