opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Poissiner a’la creme

Poissiner a’la creme

Poissiner a’la creme
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(66)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.865
Visninger
151
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Poissiner a’la creme
4 poissiner
(1 stor kylling kan også bruges)
1 stort glas dijonsennep
1 liter piskefløde
friskkværnet peber
Skal af 1 citron
Salt
Smør



SÅDAN GØR DU
Halver poissinerne, (kylling parteres i 8 stykker) smør dem med et tykt lag sennep. (bare rolig, retten bliver ikke for stærk). Bag dem i ovnen ved 250 grader til skorpen er gylden. Kog fløden svagt med peber og reven citronskal, i 15 min.
Skrab senneppen af og kasser den, der må gerne sidde lidt tilbage i folder. Læg poissinerne i fløden og småkog til mør i ca. 50 min. Smag til med salt og peber, tilsæt smør til at jævne saucen.
SERVERING
Server smørsnurrede ærter/løg og kartoffelmos til.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Poissiner a’la creme fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Poissiner a’la creme, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hannes vafler.     Mornay sauce     Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Tyrkisk suppe     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Blødende chokoladekage     Den bedste Kylling i Karry!     Mormors citronfromage     Fersken suppe (den er genial)     Ovnbagt æggekage     Fyldt kalkunbryst II     SUPER NEM CHOKOLADEKAGE     Nem softice     Forloren pindsvin     Skrabeluker (Bålpandekager)     Oksekødsfrikadeller     grydestegte poussiner     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]