opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Poissiner a’la creme

Poissiner a’la creme

Poissiner a’la creme
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(66)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.730
Visninger
147
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Poissiner a’la creme
4 poissiner
(1 stor kylling kan også bruges)
1 stort glas dijonsennep
1 liter piskefløde
friskkværnet peber
Skal af 1 citron
Salt
Smør



SÅDAN GØR DU
Halver poissinerne, (kylling parteres i 8 stykker) smør dem med et tykt lag sennep. (bare rolig, retten bliver ikke for stærk). Bag dem i ovnen ved 250 grader til skorpen er gylden. Kog fløden svagt med peber og reven citronskal, i 15 min.
Skrab senneppen af og kasser den, der må gerne sidde lidt tilbage i folder. Læg poissinerne i fløden og småkog til mør i ca. 50 min. Smag til med salt og peber, tilsæt smør til at jævne saucen.
SERVERING
Server smørsnurrede ærter/løg og kartoffelmos til.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Poissiner a’la creme fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Poissiner a’la creme, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Frisk myntete     Pasta Cabonara uden æg     Mors gulerodssalat med rosiner     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Sennepssild     After Eight kage     Kanelsnegle kagemand     Chokoladekage m. kokosovertræk     Kyllingegryde med porrer og gulerødder     Raclette med det hele     Kogning af kongekrabbe     Marmorkage uden æg     Vandbakkelser      Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Paprikasauce     Grillet Nakkekoteletter i Barbecue marinade     Frikadeller med feta og spinat     Glaserede løg.     Kartoffelmos toppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]