opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fondue med oksefilét og valnødde-dressing

Fondue med oksefilét og valnødde-dressing

Fondue med oksefilét og valnødde-dressing
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(174)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
36.870
Visninger
981
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Online

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
700 g. oksefilét uden fedt skåret i tern.
1liter vindruekerneolie.
800 gram små kartofler.
2 bundter grønne asparges.
Salt.
Peber.

Vallnøddedressing:
1 citron, saft og skal.
1 hakket rødløg.
1 spsk. honning.
150 gram valnøddekerner.
2 spsk. olivenolie.


SÅDAN GØR DU
Vask kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.
Vask aspargeserne, og skær den grove ende af (den modsatte ende af hovedet), og damp dem et par min. i letsaltet vand.
Til valnødde-dressingen begynder man med at rive citronen ned i en skål, og pres så citronsaften heri.
Tilsæt hakket rødløg og honning og rør godt rundt.
Knus valnøddekernerne og mas dem med en kagerulle, og tilsæt de knuste nødder og olivenolien og smag til med salt og peber.
Varm vindruekerneolien i en gryde på komfuret, og når olien syder om en tændstik, hældes den over i en fonduegryde, og sæt fonduegryden på bordet og lad gæsterne selv stege deres kød.
Kødet skal have et par min. i den varme olie.
PS. Husk altid at holde fersk kød og grønsager adskilt.
SERVERING
Serveres med en god rødvin, salat og flutés.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

anders
26.12.2008, 17:02
Lækker dressing - men juster med honningen, så det ikke bliver for syrligt.

Troels
13.03.2007, 17:10
Vældig spændende valnøddedressing - dejlig frisk og syrlig. Skal det være supergodt, så skift oksefilet ud med oksemørbrad, det kikser aldrig.

Helga
10.12.2006, 20:47
Den er virkelig god
 
Denne gode opskrift på Fondue med oksefilét og valnødde-dressing fra Maduniverset.dk i kategorien Fondue opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fondue med oksefilét og valnødde-dressing, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kaffekage m. æble og kanel     Frugttærte med merengs og bær     Bedstefars skæg (fedtreduceret)     Klamme fingre     Kransekagestykker     Påske Cupcakes      Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Fyldt hvidkålshoved     Jordbærsalat     Røræg i ovn     Hindbær kaviar     Grillet svinekam (sennepsmarineret)      Nøddebøf     Vegetar Æble"flæsk"     Grillspyd med kyllingeinderfilet      Pasta Cabonara uden æg     Bagt rodfrugtmos     V. Hunderups 5-korns landbrød(koldhævet og kolesterolfattigt     Vintergryde.     Fyldt chokolade med hvid trøffel og lakridspulver     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]