opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Boullibaise

Boullibaise

Boullibaise
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(130)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Boullibaise Foto af : Thor Nørregaard
12.448
Visninger
135
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Fisk, grøntsager, boullionterning


SÅDAN GØR DU
Man koger bare fisken sammen med grøntsagerne og tager dem op bagefter.
Et godt tip er at bruge skaller og andre af den slags fisk.
SERVERING
Til fester og andre højtider kan den bruges. serveres sammen med et glas rødvin og brød. Den stammer fra det nordlige Provence i Frankrig.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Thor Nørregaard
12.02.2014, 22:20
Dejlig ret, men opskriften mangler lidt info på mængder og fiske type etc. Har lavet en version af Bouillabaisse med havtaske 800 gr., 3 porrer, 1 fenikkel og blåmuslinger samt jomfruhummer + hvidvin og fiskebouillon 18383-Boullibaise.jpg
 
Denne gode opskrift på Boullibaise fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Boullibaise, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fondue     Boller m/ A38     Svampet kanelkage     Mormors Stegte sild i eddike     Porrer i fad med oksekød     Kogning af majs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Helstegt Oksestriploin     Mælkesnitter     Raclette med det hele     Syltede Havtorn     Marineret kalkunbryst- helstegt     Sellerifrikadeller de bedste.     Røræg i ovn     Ægte indianer-røv     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Madbrød med rosmarin     Pasta Cabonara uden æg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]