opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kinesisk fondue

Kinesisk fondue

Kinesisk fondue
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(205)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
34.174
Visninger
565
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 bdt forårsløg
3 l hønsebouillon
300 g gulerødder
300 g fiskefileter
300 g kalkunbryst
10 store rejer
25 g shii-take svampe
50 g glasnudler
300 g okseinderlår
1 lille kinakål


SÅDAN GØR DU
Punkt 1:
Tilbehør til marinader, saucer:

Sojasauce, sesamolie, jordnøddeolie, tør sherry eller sake, frisk ingefær, hvidløg, citronsaft, friskkværnet peber, chilipulver, asiatiske færdigsaucer såsom blommesauce, sambal oelek, et par friske chilier.

Udblød svampene i vand og skær de hårde stilke væk senere. Kom også glasnudlerne i vandet et øjeblik, og lad dem så dryppe af i en si og klip dem kortere med køkkensaksen. Kød og fisk skæres i fine strimler og lægges hver for sig i en skål. Gør grøntsagerne rene og snit dem i tændstiktynde stave.

Punkt 2:
Rør marinader til kød og fisk alt efter smag og behag. For eksempel 2 spsk sojasauce, sesamolie og citronsaft til fisken. Eller 2-3 hakkede hvidløgsfed, noget chilipulver, friskmalet peber og 2-3 spsk jordnøddeolie til oksekødet. Til kalkunen måske 2 spsk citronsaft, 2 spsk sesamolie og 1 spsk hakket ingefær.

Det er også udmærket uden marinade – kød og fik smager også dejligt, hvis det lægges i bouillonen uden videre – frem for alt, hvis der er lækre saucer til.

Punkt 3:
Men så langt er vi endnu ikke nået: bouillonen skal koge en gang til på kogepladen, så bliver den hældt i gryden eller fonduefryden og stillet over varmeblusset. Inden da skal alle ingredienser og saucer fyldes i små skåle. Også sojasaucen skal stå klar. Skyl de friske chilier og skær dem i ringe – mange gæster kan godt lide, at det er virkelig stærkt.

Til hver gæst skal der være 1 lille si med håndtag – med de normale fonduegafler pirker man forgæves efter godbidderne! Man tager det, som man har lyst til, og lader det koge 1-2 minutter i den varme bouillon. Prøv på kryds og tværs og krydr hele tiden på ny. Til sidst højdepunktet: Den varme bouillonrest til alle – med smagen af mange lykkelige møder i suppegryden.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kinesisk fondue fra Maduniverset.dk i kategorien Fondue opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kinesisk fondue, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Raclette med det hele     Andebryst i ovn til mange     Mormors Stegte sild i eddike     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Perlebyggrød     Trylledej (ikke spiseligt)     Gode Råd - lette og luftige     pommes anna     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Hjemmelavet modellervoks     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]