opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › GULERODS POSTEJ

GULERODS POSTEJ

GULERODS POSTEJ
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(114)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.612
Visninger
183
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
5 store groftrevne gulerødder (450 g)
1 lille porre i skiver (100 g)
1 løg i tern (80 g)
2 spsk. Olie
50 g hvedemel
75 g rasp
3 æg
½ dl. Fløde 13 % (kaffefløde)
1 spsk. Kinesisk soja
salt
peber


SÅDAN GØR DU
Grønsagerne svitses i olien, dampes derefter møre under låg.
Derefter afkøles det lidt.
Hvedemel, rasp, æg, fløde, soja, salt og peber tilsættes.
Blandingen røres sammen og kommes i en smurt form.
Bages i 90 min. V/ 200 grader med stanniol over.
( Man kan hvis man vil have en sprød overflade, tage stanniolen af ca. 15 min. Før tiden.)
SERVERING
Serveres f.eks. som en lun ret/ frokost med rugbrød og broccoli.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på GULERODS POSTEJ fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet GULERODS POSTEJ, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt grillet oksefilet     Grillet vildt dyrekølle     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet jomfruhummerhaler     Fersken suppe (den er genial)     Urtecreme med friske krydderurter     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Stikkelsbærgrød     Nemme pølsehorn     Grillspyd     Helstegt Oksestriploin     Omelet m. skinke og ost     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]