opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tunmousse med lyserød kaviar

Tunmousse med lyserød kaviar

Tunmousse med lyserød kaviar
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(134)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tunmousse med lyserød kaviar
25.916
Visninger
588
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 ds tunfisk naturel
1 mellemstort løg
saft af ca. 1 citron
2 1/2 dl creme fraiche 18%
4 bl. husblas
1 1/2 dl piskefløde
salt, peber
1 glas lyserød kaviar (100g) - hold lidt tilbage til pynt
Pynt: Tomater lidt kaviar mynte eller citronmelisse Dressing: 2 1/2 dl cremefraiche citronsaft salt, peber


SÅDAN GØR DU
1. Bland tunfisk, pillet, hakket løg citronsaft og creme fraiche og kør det et øjeblik i blenderen.
2. Udblød husblassen i koldt vand, smelt den i mikroovnen og hæld den i tunmassen.
3. Når massen begynder at stivne vendes der flødeskum i.
4. Vend kaviar i, og smag til.
5. Hældes op i form, og stilles koldt mindst 2 timer.
6. Ved serveringen pyntes med tomat(både), kaviar og grønt.
SERVERING
Serveres med flute eller groft brød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tunmousse med lyserød kaviar med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tunmousse med lyserød kaviar, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Raclette med det hele     Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Halloween menu     Halloween kage kirkegård     Klamme fingre     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Andebryst i ovn til mange     Gulerodskage (Rå)     Helstegt grillet oksefilet     Færøsk æblekage     Svampet kanelkage     Fondue     Trylledej (ikke spiseligt)     Brændenældepesto     Blommetrifli     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]