Bræk skallerne af jomfruhummerne og tag kødet ud af halerne. Dryp lidt citronsaft og salt på. Frosne hummerhaler optøes i en sigte. Vend hummerhalerne i sammenpisket æg og derefter i rasp. Eller dyp dem i frituredej af mel, der røres sammen med olie, salt, vand og en stivpisket æggehvide. Varm olien op i en gryde til den syder om den svovlfri ende af en tændstik. Læg et passende antal hummerhaler i gryden, så de svømmer frit og ikke rører hinanden. Steg 3-4 min., tag hummerhalerne op med hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
SERVERING
Serveres varme med citronsnitter og evt. med tartansauce, der røres af ca. 100g mayonnaise, citronsaft, hakket persille, finthakket syltet agurk, hakkede kapers, en smule fintreven citronskal og salt og peber efter smag.
Denne gode opskrift på Friturestegte hummerhaler fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Friturestegte hummerhaler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.
Følg Maduniverset
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december Se opskrifter her