opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Musaka

Musaka

Musaka
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(131)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
25.752
Visninger
767
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
3/4 kg kartofler

2 spsk. olie
2 hakkede løg ( 150 g )
2 fed hvidløg
500 g hakket oksekød
1 ds. tomater ( 250 g )
2 spsk. koncentreret tomatpure
2 spsk. hakket persille
½ tsk. oregano
1 dl. bouillon
1 tsk. salt
Peber

4 spsk. parmesanost

Sovs
2½ dl mælk
2 spsk. mel
15 g margarine
1 tsk. salt
1/4 tsk. peber
1/4 tsk. muskat
2 dl reven ost

2 æg


SÅDAN GØR DU
Kartoflerne skrælles, snittes i skiver og fordeles i et ovnfast fad.
Olien varmes i en gryde. Løg og hvidløg svitses.
Kødet tilsættes, og der røres, til det har delt sig.
Tomater, tomatpure, persille, bouillon og krydderier tilsættes.
Kødsovsen fordeles over kartoflerne.

Sovs
Mel og mælk piskes til jævning i en gryde og koges igennem.
Margarine, salt, peber, muskat og ost tilsættes. Sovsen varmes til osten er smeltet.
Gryden tages af kogepladen, og æggene piskes i sovsen, der fordeles over kødet.
Retten drysses med parmesanost.
Fadet stilles på ovnrist i kold ovn på en af de nederste ribber.

Bagetid: Ca. 50 min. ved 180 grader.

Variation. I stedet for kartofler kan aubergine anvendes.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Musaka fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Musaka, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sommer æbler og vindruer
Lige nu er de første sommer æbler modne og klar til at plukke og vindruer kan nydes.
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Massere af sild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Blommetrifli     Helstegt Oksestriploin     Kogning af majs     Helstegt grillet oksefilet     Helstegt kalkun     Fedtfattig frugtsalat     Bagte Kartofler på Grill     Grillet vildt dyrekølle     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillspyd     Raclette med det hele     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marineret kalkunbryst- helstegt     gammel Estrup gryde     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]