opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rundstykker, Koldthævede

Rundstykker, Koldthævede

Rundstykker, Koldthævede
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(381)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
73.073
Visninger
1.922
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
50 g. gær.
3 dl. koldt vand.
2 spsk olie.
2 tsk. salt.
ca. 10 dl. hvedemel.
et æg.
Birges


SÅDAN GØR DU
Gæren smuldres ud i en skål. Salt drysses over, lad det stå et par minutter, røres rundt til gæren er smeltet. Tilsæt olie og vand. RØR næsten al melet i og ælt dejen smidig, tilsæg evt. mere mel vis dejen hænger i.

Form dejen til glatte boller/rundstykker. Læg dem på en plade med bagepapir.

Lad rundstykkerne hæve tildækkede ca 12 timer ( til næste morgen) i køleskabet.

Lad rundstykkerne stå i stuetemperatur, mens ovnen varmes op til 225 grader (tag et bad imens).

Pensles med æg og drysses med birges.

Bag Rundstykkerne midt i ovnen ca. 12 min.
SERVERING
Serveres med rigtig smør. Ikke med kærgården og andre former for olie/margarine.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
jeanette wagner
20.07.2011, 22:04
Salt kan man jo bare tilsætte mindre af ... Dejlig opskrift... :) Glæder mig til og bage dem igen :)

Bente Duedal Ravn
19.07.2011, 09:44
der er alt for salte og smager meget af gær

Heidi
30.12.2009, 14:19
forresten ;-) savner de har den sprøde krumme som dem man kan varme op fra frost har.

Heidi
30.12.2009, 14:18
Vil ikke sige man kan bestemme man ikke skal bruge kærgården eller anden form for blandings produkt... det er vel en smagssag. Vi brugte kærgårdens 25% og det var fint.

Heidi
30.12.2009, 14:17
Har lige bagt en dobbelt portion af disse rundstykker. Vil ikke sige de er som bagerens, men de smager og ser også ud som de rundstykker man køber på frost til at varme op i ovnen. Rigtig gode. Jeg fik 24 pænt store rundstykker ud af en dobbelt portion, så 12 stk pr portion.

Susse
06.12.2008, 22:25
Ja. jeg vil også gerne vide hvormange rundstykker der bliver af denne portion, er der nogen der ved det?

PJ
24.10.2008, 17:04
God opskrift, de bliver næsten som bagerens rundstykker. Vi bruger et prægeværktøj så vi kan lave søpindsvin prægeværktøjet kan købes på www.isenkram-online.dk

Flemming
07.04.2008, 12:12
skal lige høre hvormange der skal laves af den portion


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Rundstykker, Koldthævede opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Rundstykker, Koldthævede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rundstykker, Koldthævede, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mælkesnitter     Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon      Grillspyd     Fuglekvidder     Marinade til kyllingfilet     Helstegt Oksestriploin     Gratinerede farserede squash     Raclette med det hele     Bagte Kartofler på Grill     Ribssaft     Frisk pasta med laks og flødesovs     Absolut bedste BBQ marinade     Kogning af majs     Den bedste Kylling i Karry!     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]