opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rundstykker, Koldthævede

Rundstykker, Koldthævede

Rundstykker, Koldthævede
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(381)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
74.906
Visninger
1.943
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
50 g. gær.
3 dl. koldt vand.
2 spsk olie.
2 tsk. salt.
ca. 10 dl. hvedemel.
et æg.
Birges


SÅDAN GØR DU
Gæren smuldres ud i en skål. Salt drysses over, lad det stå et par minutter, røres rundt til gæren er smeltet. Tilsæt olie og vand. RØR næsten al melet i og ælt dejen smidig, tilsæg evt. mere mel vis dejen hænger i.

Form dejen til glatte boller/rundstykker. Læg dem på en plade med bagepapir.

Lad rundstykkerne hæve tildækkede ca 12 timer ( til næste morgen) i køleskabet.

Lad rundstykkerne stå i stuetemperatur, mens ovnen varmes op til 225 grader (tag et bad imens).

Pensles med æg og drysses med birges.

Bag Rundstykkerne midt i ovnen ca. 12 min.
SERVERING
Serveres med rigtig smør. Ikke med kærgården og andre former for olie/margarine.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
jeanette wagner
20.07.2011, 22:04
Salt kan man jo bare tilsætte mindre af ... Dejlig opskrift... :) Glæder mig til og bage dem igen :)

Bente Duedal Ravn
19.07.2011, 09:44
der er alt for salte og smager meget af gær

Heidi
30.12.2009, 14:19
forresten ;-) savner de har den sprøde krumme som dem man kan varme op fra frost har.

Heidi
30.12.2009, 14:18
Vil ikke sige man kan bestemme man ikke skal bruge kærgården eller anden form for blandings produkt... det er vel en smagssag. Vi brugte kærgårdens 25% og det var fint.

Heidi
30.12.2009, 14:17
Har lige bagt en dobbelt portion af disse rundstykker. Vil ikke sige de er som bagerens, men de smager og ser også ud som de rundstykker man køber på frost til at varme op i ovnen. Rigtig gode. Jeg fik 24 pænt store rundstykker ud af en dobbelt portion, så 12 stk pr portion.

Susse
06.12.2008, 22:25
Ja. jeg vil også gerne vide hvormange rundstykker der bliver af denne portion, er der nogen der ved det?

PJ
24.10.2008, 17:04
God opskrift, de bliver næsten som bagerens rundstykker. Vi bruger et prægeværktøj så vi kan lave søpindsvin prægeværktøjet kan købes på www.isenkram-online.dk

Flemming
07.04.2008, 12:12
skal lige høre hvormange der skal laves af den portion
 
Denne gode opskrift på Rundstykker, Koldthævede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rundstykker, Koldthævede, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Varmrøget lakse-tatar på ruccola     irsk stuvning med svinekød     Fersken suppe (den er genial)     Marengs spøgelser     Kvædemarmelade     Halloween kage kirkegård     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Halloween menu     Halloweenboller     Laksehapser i butterdej     Lakserulle på Blinis eller brød     Frisk pasta med Laks     Porrer i fad med oksekød     Spagetti carbonara     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Brownie med saltkaramel midte     Blodige popcorn til halloween     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]