Culotten brunes på panden, krydres med salt & peber & stegs i ovnen ved 180 grader.
Brug stegetermometer & steg til en centrumtemperatur på 61 grader, det tager ca ½ time.
Skær culotten for på tværs af kødfibrene, start i den tynde ende & vend snittet, når godt halvdelen er skåret.
Løgene pilles & skæres i både, sauteres i en gryde i lidt olivenolie, ca 3 min. tilsær ris & kalvebouillon. Koges i ca 30 min under låg, der røres af & til.
Smages til med salt & peber.
Svampene skylles hurtig i koldt vand, porrerne skæres i skiver & vaskes i koldt vand.
Svampene ristes på en varm pande, så tilsættes porrerne, der ristes yderligere 4 min. Svampe & porre vendes herefter i risenen.
Kødes anrettes oven på risottoen på tallerken & der høvles store flager parmesan over.
04.11.2005, 09:30