opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalve Coulotte med svamperisotte

Kalve Coulotte med svamperisotte

Kalve Coulotte med svamperisotte
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.427
Visninger
330
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca 800g kalvecoulotte

2 løg
2 spsk olivolie
500g risottoris
1 L bouillon
salt & peber

400g svampe fx. portobello
400g porre

120g parmesanost, helt stykke


SÅDAN GØR DU
Culotten brunes på panden, krydres med salt & peber & stegs i ovnen ved 180 grader.
Brug stegetermometer & steg til en centrumtemperatur på 61 grader, det tager ca ½ time.
Skær culotten for på tværs af kødfibrene, start i den tynde ende & vend snittet, når godt halvdelen er skåret.

Løgene pilles & skæres i både, sauteres i en gryde i lidt olivenolie, ca 3 min. tilsær ris & kalvebouillon. Koges i ca 30 min under låg, der røres af & til.
Smages til med salt & peber.

Svampene skylles hurtig i koldt vand, porrerne skæres i skiver & vaskes i koldt vand.
Svampene ristes på en varm pande, så tilsættes porrerne, der ristes yderligere 4 min. Svampe & porre vendes herefter i risenen.
SERVERING
Kødes anrettes oven på risottoen på tallerken & der høvles store flager parmesan over.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Robert Hauvgård Pedersen
04.11.2005, 09:30
Jeg mangler opskrift på kalve culotte
 
Denne gode opskrift på Kalve Coulotte med svamperisotte fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalve Coulotte med svamperisotte, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sommer æbler og vindruer
Lige nu er de første sommer æbler modne og klar til at plukke og vindruer kan nydes.
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Massere af sild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Blommetrifli     Helstegt Oksestriploin     Kogning af majs     Helstegt grillet oksefilet     Helstegt kalkun     Fedtfattig frugtsalat     Bagte Kartofler på Grill     Grillet vildt dyrekølle     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillspyd     Raclette med det hele     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marineret kalkunbryst- helstegt     gammel Estrup gryde     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]