opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tunfiske brød

Tunfiske brød

Tunfiske brød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(195)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tunfiske brød
17.649
Visninger
226
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 ds. tun i vand
1 løg
saft af 1 hel citron
ca. 1 spsk. mayonaise
2 stilke bladselleri
salt-peber

8 æg

8 skiver toastbrød.


SÅDAN GØR DU
Vand hældes fra tunen. Løget hakkes fint. Bladselleri skæres i tynde skiver. Tun, selleri, løg, citronsaft, mayonaise, salt og peber blandes sammen. Brødskiverne lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Blandingen smøres herpå.
Æggene deles i hvider for sig. Hver æggeblomme gemmes intakt i sin skal. Æggehviderne psikes helt stive. Hviderne fordeles på brødene. I hvert brød laves i midten en lille fordybning hvor man forsigtigt hælder æggeblommen i.
Bages i ca. 15 min. v. 225 g. eller til de er pænt lysebrune.
SERVERING
Serveres varme fra ovnen. Gode som forret.
Tunfiske brød - 3027ABCD0015.JPGTunfiske brød - 3027ABCD0016.JPGTunfiske brød - 3027ABCD0017.JPGTunfiske brød - 3027ABCD0019.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Tunfiske brød opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Tunfiske brød med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tunfiske brød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kanelsnegle kagemand     Koteletter i Fad med paprika     Pasta med laks og appelsin     Tunmousse med rød kaviar.     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Gazpacho (kold tomatsuppe)     grov kartoffelmos     Vandbakkelse kagemand     Grundopskrift til al wokmad     Gratinerede Bagekartofler     Blødende chokoladekage     Tomatsuppe     tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     Hawaiikylling     ”Idiotsikre” boller.     Jægerens dyreragout     Bulgurkylling     Tunmousse med bladselleri     Madbrød med rosmarin     Waldorfsalat - Gammeldags     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]