opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ungarsk gullasch

Ungarsk gullasch

Ungarsk gullasch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(75)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.973
Visninger
349
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg Oksekød ( Inderlår , Klump eller andet skært Kød )
600 g Løg
3 - 4 Fed Hvidløg
3 spsk. Paprika
Salt
6 - 7 spsk. Margarine
1 Dåse Tomater ( eller 2 spsk. Tomatpure )
3 - 4 dl. Hvidvin eller Bouillon



SÅDAN GØR DU
Skær Kødet i mindre stykker ca. 1½ x 2½ x 4 cm.
Hak Løgene og knus Hvidløgene

Brun løgene i en gryde

Tilsæt Kødet og lad det hele brune godt igennem

Tilsæt Hvidvinen eller Bouillonen ( hold lidt igen man kan altid spæde hvis nødvendig ) , Tomaterne og Krydderierne ( hold ligeledes lidt af Paprikaen tilbage )

Lad det hele småkoge 25 - 30 min. eller til kødet er mørt.

Tilsmages med Salt og evt. lidt ekstra Paprika.

SERVERING
Serveres med Kartoffelmos - Spaghetti eller hvide Kartofler.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Anita Jørgensen
12.11.2004, 12:16
Jeg vil give Robert ret. For ekstra god smag kan tilføjes røget bacon i tern, rød peberfrugt i tern og laurbærblade. Kartoffel i store tern kan tilføjes retten ½ time før den er færdig. Det er ikke helt ungarsk, men næsten

Robert
14.08.2004, 21:54
hmmmm på ungarsk er gulyas = gullaschsuppe. Ellers hedder det "pörkölt". Men en ganske fortrinlig efterårs/vinterret. Jeg vil dog anbefale olie i stedet for margarine.
 
Denne gode opskrift på Ungarsk gullasch fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ungarsk gullasch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt grillet oksefilet     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Hannes vafler.     Omelet m. skinke og ost     Nemme pølsehorn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     kyllingelår med rasp i friture     Pirogger med oksekød     drømmekage i bradepande     Hjemmelavet modellervoks     Brownie med saltkaramel midte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]