opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ungarsk gullasch

Ungarsk gullasch

Ungarsk gullasch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(75)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.819
Visninger
345
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg Oksekød ( Inderlår , Klump eller andet skært Kød )
600 g Løg
3 - 4 Fed Hvidløg
3 spsk. Paprika
Salt
6 - 7 spsk. Margarine
1 Dåse Tomater ( eller 2 spsk. Tomatpure )
3 - 4 dl. Hvidvin eller Bouillon



SÅDAN GØR DU
Skær Kødet i mindre stykker ca. 1½ x 2½ x 4 cm.
Hak Løgene og knus Hvidløgene

Brun løgene i en gryde

Tilsæt Kødet og lad det hele brune godt igennem

Tilsæt Hvidvinen eller Bouillonen ( hold lidt igen man kan altid spæde hvis nødvendig ) , Tomaterne og Krydderierne ( hold ligeledes lidt af Paprikaen tilbage )

Lad det hele småkoge 25 - 30 min. eller til kødet er mørt.

Tilsmages med Salt og evt. lidt ekstra Paprika.

SERVERING
Serveres med Kartoffelmos - Spaghetti eller hvide Kartofler.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Anita Jørgensen
12.11.2004, 12:16
Jeg vil give Robert ret. For ekstra god smag kan tilføjes røget bacon i tern, rød peberfrugt i tern og laurbærblade. Kartoffel i store tern kan tilføjes retten ½ time før den er færdig. Det er ikke helt ungarsk, men næsten

Robert
14.08.2004, 21:54
hmmmm på ungarsk er gulyas = gullaschsuppe. Ellers hedder det "pörkölt". Men en ganske fortrinlig efterårs/vinterret. Jeg vil dog anbefale olie i stedet for margarine.
 
Denne gode opskrift på Ungarsk gullasch fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ungarsk gullasch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Thanksgiving kalkun opskrifter
Den fjerde torsdag i november måned fejrer amerikanerne Thanksgiving og i den anledning spiser man kalkun
Se opskrifter her
hvid streg
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre sprøde æbleskiver og varm gløgg til de 4 advent søndage
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Andebryst i ovn til mange     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Æbleskiver (sønderjyske)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Stegt flæsk m. persillesovs     Bondeklejner (norske klejner)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Mormors Stegte sild i eddike     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Trylledej (ikke spiseligt)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Oldes Kokoskranse     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]