opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Osso buco med porre & granulata

Osso buco med porre & granulata

Osso buco med porre & granulata
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(154)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.581
Visninger
207
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 tykke skiver klaveskank

2 spsk oliveolive
1 spsk tomatpure
½ flaske tør hvidvin
2 laurbærblade
4 tomater
4 porre
4 gulerødder
2 fed hvidløg
ca 240g basmati-ris
salt & friskkværnet peber

Granulata:
1 bundt bredbladet persille
skallen af 1 citron
2 fed hvidløg


SÅDAN GØR DU
Skær et par snit i fedtkanten på kødet ( så det ikke bøjer opad under stegning )

Varm olien på en pande eller gryde & brun kødet på begge sider til det er gyldent.
Krydr med salt & peber

Tilsæt tomatpuren & hvidvinen, skru ned for varmen & lad den simre 5 min. Skær tomaterne i kvarte & kom dem i gryden sammen med laurbærblade. Hæld vand i gryden til kødet lige er dækket & lad retten simre i yderligere 1 time under låg.

Rens porrerne & skræl gulerødderne & skær begge dele i grove tern. Pil hvidløgene & hak dem & kom så det hele ned i gryden. Lad retten simre yderligere 40 min.

granulata:
Skyl persillen & hak den fint. Skyl citronen grundigt & skræl skrællen af - evt. med en kartoffelskræller - & han den fint.
Pil hvidløgene & hak det fint.
Bland det hele sammen i en skål - det er granulata.

kog risene som angivet på pakken.
SERVERING
Anret osso bucoen smukt på et fad sammen med grøntsager. Drys retten med granulata & server den med risene til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Osso buco med porre & granulata fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Osso buco med porre & granulata, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Raclette med det hele     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors Stegte sild i eddike     Blødende hænder     Trylledej (ikke spiseligt)     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Brownie med saltkaramel midte     Gulerodskage (Rå)     Hjemmelavet modellervoks     Halloween kage kirkegård     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]