opskrifter
Søg i 12.564 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hakket oksekød på spyd serveret med auberginetoast & tomatsa

Hakket oksekød på spyd serveret med auberginetoast & tomatsa

Hakket oksekød på spyd serveret med auberginetoast & tomatsa
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(46)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.063
Visninger
168
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Til kødboller:
700g hakket oksekød
1 fed hvidløg
1 bundt persille
1 tsk spidskommen
1 tsk salt
friskkværnet peber
16 træspyd

Til auberginetoast med feta:
8 skiver aubergine, 1 cm tykke
8 skiver flutes
8 skiver fetaost i krydderolie
1 bundt basilikum
friskkværnet peber

Til tomatsalsa:
6 tomter, mellemstore
1 fed hvidløg
1 forårsløg
2 spsk bredladet persille
2 spsk olivenolie
salt & peber


SÅDAN GØR DU
Kødboller:
Begynd med at lægge de 16 træspynd i en skål med vand. Så de ikke brænder når de senere komme på grillen.

Det hakkede kød blandes med salt i en skål & røres til en fast klump. Tilsæt hakkede hvidløg, hakket persille,spidskommen & peber.

Form så kødet til 16 små orvale kødboller. Stik en træspyd i hver af dem & klem farsen godt fast. Pensl grillristen med lidt olie & grille kødbollerne et par min på hver side. Tag den af & hold dem varme nder noget stanniol.

Auberginetoas:
Læg aubergineskiverne på et viskestykke & drys dem med groft salt, så det meste af væden trækkes ud. Lad dem ligge ca 10 min & børst så det nu våde salt af.

Brødskiverne & aubergineskiverne pensles med lidt olie & grilles herefter. Når brødskiverne ser ristede ud, tages de af & anbringes på et serveringsfad.

Når aubergineskiverne er godt brune tages de af. Anbring en skive fetasot oven på hver skive brød & læg en aubergineskive på toppen.. Pynt med lidt basilikum & friskkværnet peber 6 hold de færdige toast lune på et stykke af grillen, hvor der ikke er kul under.

Tomatsalsa:
Vask tomaterne & hak dem fint. Hak også hvidløgsfed & forårsløg fint. Kom alle delene i en skål & tilsæt persille & olivenolie. Rør rundt så alle dele blandes & smag til med salt & peber.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hakket oksekød på spyd serveret med auberginetoast & tomatsa opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hakket oksekød på spyd serveret med auberginetoast & tomatsa fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hakket oksekød på spyd serveret med auberginetoast & tomatsa, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bagt æblekage med sprødt låg     Italienske kødboller     Hakkebøffer med stegte grønsager og hjemmelavet chilimayo     Piment sauce     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Lakseroulade med peberrod     Indbagt medisterpølse     Grydestegte Hjerter     Italienske fuldkornsboller med durum     Hvid brownie med valnødder og marcipan     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodsboller med hvedeklid      Havregrødskage (Rita Bach)     Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt     Spidskåls fennikelsalat med sorte sesamfrø     Fine boller     Tyrkisk suppe     Gullash-suppe     Hjemmelavet agurkesalat     Bearnaise sauce i blender     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]