opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hakket oksekød på spyd serveret med auberginetoast & tomatsa

Hakket oksekød på spyd serveret med auberginetoast & tomatsa

Hakket oksekød på spyd serveret med auberginetoast & tomatsa
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(46)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.162
Visninger
172
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Til kødboller:
700g hakket oksekød
1 fed hvidløg
1 bundt persille
1 tsk spidskommen
1 tsk salt
friskkværnet peber
16 træspyd

Til auberginetoast med feta:
8 skiver aubergine, 1 cm tykke
8 skiver flutes
8 skiver fetaost i krydderolie
1 bundt basilikum
friskkværnet peber

Til tomatsalsa:
6 tomter, mellemstore
1 fed hvidløg
1 forårsløg
2 spsk bredladet persille
2 spsk olivenolie
salt & peber


SÅDAN GØR DU
Kødboller:
Begynd med at lægge de 16 træspynd i en skål med vand. Så de ikke brænder når de senere komme på grillen.

Det hakkede kød blandes med salt i en skål & røres til en fast klump. Tilsæt hakkede hvidløg, hakket persille,spidskommen & peber.

Form så kødet til 16 små orvale kødboller. Stik en træspyd i hver af dem & klem farsen godt fast. Pensl grillristen med lidt olie & grille kødbollerne et par min på hver side. Tag den af & hold dem varme nder noget stanniol.

Auberginetoas:
Læg aubergineskiverne på et viskestykke & drys dem med groft salt, så det meste af væden trækkes ud. Lad dem ligge ca 10 min & børst så det nu våde salt af.

Brødskiverne & aubergineskiverne pensles med lidt olie & grilles herefter. Når brødskiverne ser ristede ud, tages de af & anbringes på et serveringsfad.

Når aubergineskiverne er godt brune tages de af. Anbring en skive fetasot oven på hver skive brød & læg en aubergineskive på toppen.. Pynt med lidt basilikum & friskkværnet peber 6 hold de færdige toast lune på et stykke af grillen, hvor der ikke er kul under.

Tomatsalsa:
Vask tomaterne & hak dem fint. Hak også hvidløgsfed & forårsløg fint. Kom alle delene i en skål & tilsæt persille & olivenolie. Rør rundt så alle dele blandes & smag til med salt & peber.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hakket oksekød på spyd serveret med auberginetoast & tomatsa fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hakket oksekød på spyd serveret med auberginetoast & tomatsa, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Lammekøllerester i fad.     Kanelsnegle kagemand     Gulerodssalat med blomkål og bladselleri     Mexicansk kyllingelasagne     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Tunmousse      Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Gulerodskage (Rå)     Kold kartoffelsalat med creme fraiche     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Bagte Kartofler på Grill     Kylling satay stegt i ovn     Grønne asparges med bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]