0,6 dl soya sauce
1¼ spsk honning
20 g sesamfrø, hele, tørrede
1 spsk rapsolie
5 dl vand, drikke-
½ stk løg, rå
1 tsk Santa Maria Citronpeber
¼ stk peberfrugt, grøn, rå
½ tsk salt, stensalt, køkkensalt
50 g sukkerærter, rå
¼ tsk Santa Maria Allround Mix
30 g Blandet Skovsvampe
1 stk gulerod, bjælker
¼ stk fennikel, knold, rå
4 dl ris, basmati
4 stk kylling, bryst, rå
Start med at koge risene efter anvisning på pakken.
Marinaden til kyllingen:
Snit løgene groft og svits dem i olie.
Tilsæt dernæst sojasauce, citronpeber og salt.
Når denne koger tilsæt din honning under omrøring.
Marinaden sigtes og tilsættes sesamfrø, som sammen hældes over de brunede kyllingebryster, der sættes i en forvarmet ovn på 210 grader i 12 min.
Imens snittes grøntsagerne i tynde strimler og sauteres på en varm pande.
Kyllingebrysterne tages ud af ovnen og dækkes til med sølvpapir hvor de skal trække i 5 min.
Grøntsagerne har nu fået en gylden farve og de blandes med de færdige kogte ris.
Anret tallerknen med risblandingen og 1 stk. skåret kyllingebryst.