opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt hvidkålshoved

Fyldt hvidkålshoved

Fyldt hvidkålshoved
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(73)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.189
Visninger
124
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 Hvidkålshoved
125 g Franskbrød uden skorpe
1 dl Fløde
3-4 Gulerødder
Ca ½ kg Grønærter
2-3 Æg
Salt
Peber
20 g Smør


SÅDAN GØR DU
Kålhovedet udhules (den udhulede kål kan bruges til brunkål) Franskbrødet skæres i skiver, som lægges i blød i så meget fløde, som det kan opsuge. Gulerødderne skæres i skiver, koges og pureres, blandes med franskbrødet. Farsen røres med æggene, resten af fløden, Salt og Peber. Til sidst kommes så mange ærter i, at de kan ligge spredt i farsen. Den fyldes i kålhovedet, som ombindes og koges i letsaltet vand ca 2 timer.

SERVERING
Smeltet eller rørt smør gives til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fyldt hvidkålshoved fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt hvidkålshoved, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rabarber crumble med marcipan chunks     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillet hornfisk med sprødt skind     Mornay sauce     Makaronigryde     Grønsager i æggestand     Nem og hurtig pastasalat     Tunmousse      Kogning af kongekrabbe     Blommemarmelade med lime og frisk vanilje     Den bedste Kylling i Karry!     Kogning af majs     Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler     Millionbøf medkartoffelmos     Torskegratin     Omelet m. skinke og ost     Nachos m/kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]