opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Klipfisk

Klipfisk

Klipfisk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(141)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.247
Visninger
184
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
500-750 g Klipfisk.


SÅDAN GØR DU
Klipfisken skal ligge i rigeligt, koldt vand i et døgn. Er klipfisken meget slattet, bør
vandet skiftes nogle gange.

Tag fiskestykkerne op, fjern skindet og skærm dem i portionsstykker. Fisken sættes over i rigeligt, koldt vand.

Skal småkoge under låg i 20 minutter.
SERVERING
Serveres med kartofler, smeltet smør, hakket hårdkogt æg og fiskesennep.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

christian
07.09.2007, 14:21
Tåbelig "opskrift"! Skal vi ikke også have en instruktion i at skrælle kratofler?
 
Denne gode opskrift på Klipfisk fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Klipfisk, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Spagetti carbonara     Omelet m. skinke og ost     Brunch pølser,æg og bacon     Suppekuren     Tunmousse      Helstegt Oksestriploin     kagecreme - yderst bagefast     Gulerodskage (Rå)     Pastaret i fad     Tyrkisk suppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]