opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Familien Stryhn's ris á l'amande

Familien Stryhn's ris á l'amande

Familien Stryhn's ris á l'amande
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(149)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Familien Stryhn's ris á l'amande
36.432
Visninger
829
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

var dagens opskrift 12.08.2016 Familien Stryhn's ris á l'amande var dagens opskrift den 12.08.2016

DU SKAL BRUGE
2,5 dl. vand,
1 1/4 l. mælk,
200 g. grødris,
1 stang vanilie,
150 g. mandler,
3 spsk. sukker
7 dl. piskefløde,
4 cl. sherry


SÅDAN GØR DU
Smør gryden med margarine inden vandet og risene bringes i kog (for at undgå det brænder på) mælken hældes herefter i under omrøring og lidt af gangen. Flæk en stang vanillie og smid den i grøden. Bring det nu i kog. Skru herefter ned til svag varme og kog grøden 45 min. under tætsluttet låg. Rør i det af og til så det ikke brænder på.

Fjern vanilliestangen og hæld grøden i en skål, rør i den af og til under nedkølingen. Når det er koldt tilsættes sherry (så fremhæves mandelsmagen). Herefter blandes sukker, grofthakkede mandler og flødeskummen i.

Lun Kirsebærsaucen og server den til.
SERVERING
Serveres med lun krisebærsauce.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Anne
13.12.2008, 19:22
Den smager fantastisk

brian pedersen
18.11.2006, 12:46
let at lave, når en singlemand kan, og smager rigtig godt. 150 g. mandler virker...

Tanja
31.12.2003, 01:46
Hvis du vil have den rigtig god så brug 150 gr. mandler istedet for 100 gr.

Thor
08.12.2003, 20:23
Den er bare rigtig god. har smagt den et par gange.
 
Denne gode opskrift på Familien Stryhn's ris á l'amande med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Familien Stryhn's ris á l'amande, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon      Pølsehorn med kvark naturel     Tzatziki     Svampet kanelkage     Boller i karrysovs     Blomkålssuppe     Shepherds Pie     Marinade til kyllingfilet     Cheesecake     Hakkebøf i fad     Gratinerede Bagekartofler     Roastbeef med hvidløg     Vingummi     Lækkere banan muffins     Fetabøffer     Lækker kage med chokolade, kokosmel, mandler og rosiner.     Havregrynskager     Marengs     Rejeroulade med spinat.     Tyrkisk kartoffelsalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]