opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oksestrimler I Østerssauce, Forårsløg & Bønnespirer

Oksestrimler I Østerssauce, Forårsløg & Bønnespirer

Oksestrimler I Østerssauce, Forårsløg & Bønnespirer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(34)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.335
Visninger
97
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
800g oksetyndsteg
2 spsk olie
1 dl soya
1½ dl østerssauce
3 spsk engelsksauce
1 spsk frisk ingefær
2 bundter forårsløg
1 bakke bønnespirer
2 fed hvidløg
1 tsk karry
2 bok choy
400g basmati ris


SÅDAN GØR DU
Kødet skæres i blyantstynde skiver og derefter ligeså tynde strimler.
Skyl så forårsløgene - skær dem over på tværs et par gange og skær dem så i strimler så tynde som tændstikker.
Pil hvidløg og hak dem fint.
Skyld de to bok choy og skær dem i tynde, fine strimler.
Sæt så wokken på varmen, kom olien i og lad den blive rygende varm.
Begynd med kødstrimlerne - kom dem i og rist dem, mens du røre rundt med en træske.

Mens du skære og snitter, koges basmati risenen som angivet på emballagen.

Drys så karry over kødet og rør rundt. Efter 2 min tilsættes så forårsløg og hvidløg. De ristes med i ½ min, hvorefter du hælder soya, østerssauce og engelsk sauce i wokken. Drys ingefær over, rør rundt og rist ½ min igen.
Så tilsætter du bønnespier og bok choy og de får også ½ min. Så er retten færdig.
SERVERING
Du kan server lige fra wokken, med de kogte ris til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Oksestrimler I Østerssauce, Forårsløg & Bønnespirer fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oksestrimler I Østerssauce, Forårsløg & Bønnespirer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Kogning af majs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Hjemmelavet modellervoks     Bedstemor Ands æbletærte II     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme pølsehorn     Helstegt Oksestriploin     Pirogger med oksekød     Pasta Cabonara uden æg     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     gammel Estrup gryde     Ægte indianer-røv     irsk stuvning med svinekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]