opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oksestrimler I Østerssauce, Forårsløg & Bønnespirer

Oksestrimler I Østerssauce, Forårsløg & Bønnespirer

Oksestrimler I Østerssauce, Forårsløg & Bønnespirer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(34)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.184
Visninger
95
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
800g oksetyndsteg
2 spsk olie
1 dl soya
1½ dl østerssauce
3 spsk engelsksauce
1 spsk frisk ingefær
2 bundter forårsløg
1 bakke bønnespirer
2 fed hvidløg
1 tsk karry
2 bok choy
400g basmati ris


SÅDAN GØR DU
Kødet skæres i blyantstynde skiver og derefter ligeså tynde strimler.
Skyl så forårsløgene - skær dem over på tværs et par gange og skær dem så i strimler så tynde som tændstikker.
Pil hvidløg og hak dem fint.
Skyld de to bok choy og skær dem i tynde, fine strimler.
Sæt så wokken på varmen, kom olien i og lad den blive rygende varm.
Begynd med kødstrimlerne - kom dem i og rist dem, mens du røre rundt med en træske.

Mens du skære og snitter, koges basmati risenen som angivet på emballagen.

Drys så karry over kødet og rør rundt. Efter 2 min tilsættes så forårsløg og hvidløg. De ristes med i ½ min, hvorefter du hælder soya, østerssauce og engelsk sauce i wokken. Drys ingefær over, rør rundt og rist ½ min igen.
Så tilsætter du bønnespier og bok choy og de får også ½ min. Så er retten færdig.
SERVERING
Du kan server lige fra wokken, med de kogte ris til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Oksestrimler I Østerssauce, Forårsløg & Bønnespirer opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Oksestrimler I Østerssauce, Forårsløg & Bønnespirer fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oksestrimler I Østerssauce, Forårsløg & Bønnespirer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejecocktail     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Fondue     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Karbonader i fløde/porre sauce     Gulerodskage (Rå)      krydret farsfad med porrer     Yoghurtboller     Æbleskiver med æg     Kyllingegryde     Gratinerede grønsagssnitter     Brun sovs     Valnøddeis     Indbagte rejer     Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch     Nemme pølsehorn     Blødende chokoladekage     Æbletærte     Mexicansk kyllingelasagne     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]