opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › tunfiske mousse med caviar

tunfiske mousse med caviar

tunfiske mousse med caviar
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(64)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.293
Visninger
208
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 dåse tun i olie (olien fra den ene skal bruges)
1 mellemstort løg
1 citron, saften
1/4 l creme fraice
6 blade husblas
1½ dl piskefløde
salt & peber
1 glas rød caviar 150 g
Pynt tomat og citronmelisse


SÅDAN GØR DU
Husblas lægges i blød i kold vand.
Løget pilles
Citronen presses
Tun, løg, citronsaft og crem fraice blendes.
smages til med salt og peber
Fløden piskes
Husblas knuges fri for vand og smeltes.
husblassen røres i tunmassen.
den stiftpisket fløde vendes i.
Caviaren røres meget forsigtigt i.
kommes i forme og pakkes ind.
Stilles på køl i 3-4 timer.
MOUSSEN KAN FRYSES
Beregn 1 døgn i køleskabet til optøning
SERVERING
Når moussen skal serveres dyppes formen i varmt van og formes vendes ud på et fad. Serveres med fint snittet salat, cirton båd og en cremfraice sauce med en masse fint snittet grønt,dild, purløg, karse purløg .... Velbekomme
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på tunfiske mousse med caviar fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet tunfiske mousse med caviar, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: sydhavskylling     Raclette med det hele     Mormors citronfromage     Abehjerne     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mornay sauce     Fondue     Pasta al forno     Nemme pølsehorn     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Skinke, porre tærte     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      SalsaBurger med chili & bacon     Svampet kanelkage     Påskekyllinger af kogte æg     Blommetrifli     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]