opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Smørkrans Med Cremefyld

Smørkrans Med Cremefyld

Smørkrans Med Cremefyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(163)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.496
Visninger
327
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Dej:
1 dl mælk
25g gær
100g smør
2 spsk sukker
1 æg
300g mel

fyld 1:
1 æg
1 æggeblomme
2 spsk sukker
1 spsk mel
3/4 dl fløde
3/4 dl mælk
1 spsp vanillesukker

Fyld 2:
50g smør
4 spsk sukker
2 tsk kanel
1 æg til pensling

Glasur:
129g flormelis
1 spsk vand
evt. kakao


SÅDAN GØR DU
Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt det grundigt sammen til en smidig dej. Lad det hæve lunt og tildækket ca. 1 time.

Fyld 1:
Bland alle ingredienserne i en gryde og varm op til kogepunktet under piskning. Når det bliver tykt, slukkes for blusset, og fyldet afkøles.
Slå dejen ned og rul halvdelen ud til en cirkel, der lægges i bunden og op ad siderne på en godt smurt springform.

Fyld 2:
Resten af dejen rulles ud til en rektangel på 12 cm's brede.
Smør dejpladen med æg og drys med sukker og kanel. Rul dejen sammen til en roulade, der skæres i 3 cm. tykke skiver. Fordel æggecremen i springformen og læg skiverne derpå. Pensl med sammenpiskede æg og bag i ovn ved 200 grader i ca. 35 min. Lad den afkøle i form på en rist.
Før servering pyntes smørkransen ,med glasur.

Smørkransen er fryseegnet, men optøningen tager lang tid.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Smørkrans Med Cremefyld fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Smørkrans Med Cremefyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Nachos m/kylling     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Trylledej (ikke spiseligt)     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Grillet entrecote med tomatsmør, grønsagsspyd og kartoffelgr     Norske boller     Morgenbirkes - fryseegnede     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Forloren hare m ribs-flødesovs     Indbagte rejer     "Fattigmandskage" fra Chile.     Hummersuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]