opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fødelsdagsboller

Fødelsdagsboller

Fødelsdagsboller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(57)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.128
Visninger
170
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Mørdej:
150g mel
75g smør
74g flormelis
1 æg

Vandbakkelsesdej:
1 1/4 dl vand
60g smør
100g mel
1 tsk sukker
½ tsk bagepulver
3 små æg

Pyld og pynt:
2½ dl piskefløde
flormelis
8-10 ribsgele


SÅDAN GØR DU
Mørdej:
Smuldre mel og smør sammen med fingrene, tilsæt flormelis og saml dejen med ægget. Lad den hvile i køleskabet - gerne til næste dag.

Vandbakkelse:
Kog vand og smør sammen i et tykbundet gryde. Tilsæt mel, blandet med sukker og bagepulver på en gang, mens der røres kraftigt. Tag gryden af blusset.
Pisk æggene sammen og rør dem i dejen lidt efter lidt. Måske skal hele æggemassen ikke bruges - dejen skal være temmelig fast. Lav 8-10 små boller og sæt dem på en plade med bagepapir.
Udrør mørdejen og udstik ved hjælp af et glas 8-10 rondeller, der er store nok til at dække vandbakkelsesbollerne.
Læg mørdejen over bollerne og tryk kanterne fast på pladen. Bag ved 200 grader i 40-45 min.
Ovndøren må ikke åbnes under bagningen.
Lad dem køle af på en rist.
SERVERING
Ved servering skæres toppen af og bollerne fyldes med koldt flødeskum. Drys flormelis på toppen, læg en klat ribsgele på og fæst toppen fast med et fødelsdagsflag.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fødelsdagsboller fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fødelsdagsboller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Frugter i wok med sød chilisauce     Frokostbolle Med Hamberyg & Italiensksalat     Stegt lammeryg med sennepscreme     Laks m chili kokosmælk     Carpaccio II     Meloner med granatæblekerne     Hannes risret     Blødende chokoladekage     små pandekager     Kaperssauce     Pizza (For sjov)     Hurtige boller     æbletærte med marcipan     Banan lagkage     Pasta med karry- flødesause     Æbleæggekage med tang på fuldkornsrugbrød med ost     Frokostæggekage m. fyld.     Flødebolleis med makroner og syltetøj     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]