opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grøn Pebersauce

Grøn Pebersauce

Grøn Pebersauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(194)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
24.126
Visninger
307
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 tsk. grønne peberkorn fra dåse
okse-, kalve eller kyllingekød
1 1/4 dl hønsebouillon
1 1/4 dl piskefløde
2 æggeblommer
2 tsk. cognac


SÅDAN GØR DU
Peberkorn skylles, afdryppes og sættes til side. Kød (efter eget valg) pandesteges, tages op, pakkes i alufolie og holdes varmt. Hæld bouillon i stegeskyen på panden. Bringes i kog for svag varme under omrøring; tilsæt fløde og peberkorn. Koges 2 min. under konstant omrøring. Tilsæt cognac og koges yderligere 1 min. Tages fra varmen og serveres.
SERVERING
Serveres til pande- eller grilstegt bøffer eller pandestegte kyllingebrystfileter.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Mikkel
16.03.2008, 18:54
hej Mette, jeg tænkte på hvad man skal bruge æggeblommerne til?
 
Denne gode opskrift på Grøn Pebersauce fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grøn Pebersauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Frikadeller til buffet     Chokolade-nøddekage     Blødende chokoladekage     Hvidtølskage     Hawaii-Bøf med halve bagte kartofler...     Kaviaræg.     Pistacie-honning glaseret skinke & julesalat     Stegt laks med krydderurter og stuvede rodfrugter     Mormors Stegte Marinerede tomatsild     Fyldt kalkunbryst II     Creme de Persil (Persille creme)     Olivenkugler     Oksekødsfrikadeller     Spinatroulade med rejemousse.     Grove gulerods boller     Blodpølse     Græskarboller     Studenterbrød     kryddersmør     Pæretærte med fløde     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]