opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grøn Pebersauce

Grøn Pebersauce

Grøn Pebersauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(194)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
23.891
Visninger
305
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 tsk. grønne peberkorn fra dåse
okse-, kalve eller kyllingekød
1 1/4 dl hønsebouillon
1 1/4 dl piskefløde
2 æggeblommer
2 tsk. cognac


SÅDAN GØR DU
Peberkorn skylles, afdryppes og sættes til side. Kød (efter eget valg) pandesteges, tages op, pakkes i alufolie og holdes varmt. Hæld bouillon i stegeskyen på panden. Bringes i kog for svag varme under omrøring; tilsæt fløde og peberkorn. Koges 2 min. under konstant omrøring. Tilsæt cognac og koges yderligere 1 min. Tages fra varmen og serveres.
SERVERING
Serveres til pande- eller grilstegt bøffer eller pandestegte kyllingebrystfileter.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Mikkel
16.03.2008, 18:54
hej Mette, jeg tænkte på hvad man skal bruge æggeblommerne til?


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Grøn Pebersauce opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Grøn Pebersauce fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grøn Pebersauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Piment sauce     Møllehjuls brød     Kanelsnegle kagemand     Ovnstegt kalvemørbrad med persille-creme & grønne bønner med     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Yoghurtboller     Poulard Edward den 7.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Porrer i fad med oksekød     gammel Estrup gryde     Andebryst i ovn til mange     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]