opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Perrodssauce

Perrodssauce

Perrodssauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(113)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.608
Visninger
145
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 dl cremefraiche 38%
2 dl cremefraiche 18%
2-4 spsk. frisk revet peberrod
1 tsk. sukker
1 tsk. groft salt
friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Kom cremefraichen i en tykbundet gryde.
Tilsæt peberroden. Varm saucen godt igennem & smag den til med sukker, salt & peber.
Tilsæt evt. piskefløde.

Tip: Flødeskum smagt til med friskrevet peberrod, sukker & citronsaft er velegnet til frysning.
SERVERING
Kan senere anvendes som tilbehør til sprængt kød.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Perrodssauce fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Perrodssauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Indbagt laks m. Porre & krydderurter     Rosenkålspuré     Sherryfromage med chokolade og valnødder     Trylledej (ikke spiseligt)     Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler     Lynstegt rødkål     Nachos m/kylling     Indbagt kyllingebryst     Indbagt friturestegt pære     Julefrikadeller     Hectors Cashew Kylling     spaghetti med fiskeboller     Linsesuppe     Torben-mad, Tomatmad fra Hvidovre     Irsk stuvning med bacon     Svåge-mad, kartoffelmad fra Glostrup     Kransekage II     Oksefilet med hvidløg     Kyllingegryde med champignon     Is m. syltede pærer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]