opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oksegullasch

Oksegullasch

Oksegullasch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(266)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.700
Visninger
224
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca. 500 g. oksekød i tern
2 løg
1/4 piskefløde
ca. 200 g. champignon
2 tsk. paprika
salt - peber
mel til jævning
kulør


SÅDAN GØR DU
Brun magarine i en stegegryde.vits kødternene til de er gyldne heri. Hak løgene groft og vend dem i kødet. Skyl, rens og skær champignone i store skiver. Vend dem så i blandingen også.
Krydder godt med salt, peber og paprika.
Herefter dækkes kødblandingen lige med vand og koger videre til kødet er mørt. Ca. 1 time.
Man kan eneten lave en melbolle til opbagt sovs, som jeg gør, eller mere fedtfattig som meljævning.
Fløden tilsættes når kødet er mørt og sovsen jævnes, tilsættes kulør og smages til.
SERVERING
Serveres med kartoffelmos eller frisk pasta.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Oksegullasch opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Oksegullasch fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oksegullasch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Forloren hare m ribs-flødesovs     Blommetrifli     Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Helstegt Oksestriploin     Helstegt grillet oksefilet     Røræg i ovn     Nemme pølsehorn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Marinade til kyllingfilet     Tunmousse      Grillet vildt dyrekølle     Grønkålssalat med mandler og æbler     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Squash suppe cremet     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]