opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oksegullasch

Oksegullasch

Oksegullasch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(266)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.606
Visninger
228
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca. 500 g. oksekød i tern
2 løg
1/4 piskefløde
ca. 200 g. champignon
2 tsk. paprika
salt - peber
mel til jævning
kulør


SÅDAN GØR DU
Brun magarine i en stegegryde.vits kødternene til de er gyldne heri. Hak løgene groft og vend dem i kødet. Skyl, rens og skær champignone i store skiver. Vend dem så i blandingen også.
Krydder godt med salt, peber og paprika.
Herefter dækkes kødblandingen lige med vand og koger videre til kødet er mørt. Ca. 1 time.
Man kan eneten lave en melbolle til opbagt sovs, som jeg gør, eller mere fedtfattig som meljævning.
Fløden tilsættes når kødet er mørt og sovsen jævnes, tilsættes kulør og smages til.
SERVERING
Serveres med kartoffelmos eller frisk pasta.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Oksegullasch fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oksegullasch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Lammekøllerester i fad.     Kanelsnegle kagemand     Gulerodssalat med blomkål og bladselleri     Mexicansk kyllingelasagne     Mormors citronfromage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Gulerodskage (Rå)     Kold kartoffelsalat med creme fraiche     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grønne asparges med bacon     Bagte Kartofler på Grill     Kylling satay stegt i ovn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]