opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oksegullasch

Oksegullasch

Oksegullasch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(266)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.045
Visninger
232
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca. 500 g. oksekød i tern
2 løg
1/4 piskefløde
ca. 200 g. champignon
2 tsk. paprika
salt - peber
mel til jævning
kulør


SÅDAN GØR DU
Brun magarine i en stegegryde.vits kødternene til de er gyldne heri. Hak løgene groft og vend dem i kødet. Skyl, rens og skær champignone i store skiver. Vend dem så i blandingen også.
Krydder godt med salt, peber og paprika.
Herefter dækkes kødblandingen lige med vand og koger videre til kødet er mørt. Ca. 1 time.
Man kan eneten lave en melbolle til opbagt sovs, som jeg gør, eller mere fedtfattig som meljævning.
Fløden tilsættes når kødet er mørt og sovsen jævnes, tilsættes kulør og smages til.
SERVERING
Serveres med kartoffelmos eller frisk pasta.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Oksegullasch fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oksegullasch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Raclette med det hele     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors Stegte sild i eddike     Blødende hænder     Trylledej (ikke spiseligt)     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Brownie med saltkaramel midte     Gulerodskage (Rå)     Hjemmelavet modellervoks     Halloween kage kirkegård     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]