oksekød,peberfrugter,løg,hvidløg,soltørret tomatter,dåse tomater,chilimix,bønner,gerne kidney i dåse, kogechocolade,kanelstang,gerne lidt creamfreace i chilien.
tilbehør:
creamfreace , og hvidløg med lidt salt,
Løgene hakkes i tern også hvidløgene, med lidt kryderier hvad i lige har i skabet. og kommes i gryden, og steges af. Når det er brundet lidt. Ligger i kødet i, og steger det til det bliver helt brundt.
og når det er gjort ligger i de fin hakket peberfrugt i grynden, også skal chocoladen i ikke ret meget. også må kanelstangen også godt komme i. så kom lidt af creamfreacen i ikke ret meget men lidt. Så jævner i den lidt man skal se hvad der er i den ret.
Man spiser det med ris og flytes. og den cream der er lavet til at hælge over på som tilbehør.
og et vældækket bord gør ikke noget.
velbekomme