opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Creme de Persil (Persille creme)

Creme de Persil (Persille creme)

Creme de Persil (Persille creme)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(125)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.678
Visninger
112
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Persille,halv liter fiskefond - kan koebes hos de fleske fiskehandlere, 2 dl floede, salt og peber.


SÅDAN GØR DU
Skyl persillen godt, pluk bladene fra, ingen stilke, saet dette til side. Reducer fonden ned til det halve. tilsaet floede og reducere igen ind til det halve. Smag til med salt og peber. Ingen servering blendes persille i, saa der fremkommer en paen groen farve og en snert af persille i saucen.
SERVERING
Til al fisk, men kan ogsaa bruges til kylling og kalv. Men her skal der saa bruges khenholdsvis kyllingefond eller lys kalvefond.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Creme de Persil (Persille creme) fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Creme de Persil (Persille creme), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Massere af sild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Indbagt mørbrad     Mørbradgryde m. ris     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt grillet oksefilet     spaghetti med æg og bacon     Kongens oksekødsguf     Flæskesteg     Brændte mandler     Stuvede Spinat     Kransekage Konfekt     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     Babecue marineret okse striplon på grill     Løgsauce II     bøf stroganoff     Små makronkager     Frisk pasta med laks og flødesovs     Ymerkoldskål     stegt fjæsing     Raclette med det hele     Lange Frikadeller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]