1 kg hakket oksekød, 1 løg, 1-2 peberfrugter, 2 tomater, lidt fløde til sovs(kaffefløde eller mælk kan bruges alt efter ønske)
krydderier: salt, peber, oregano, hvidløg(et fed eller to eller bare hvidløgs granulat), salsa eller chilisovs.
Der formes 8 hakkebøffer. Man kan evt. røre det op med et par fed hakket/presset hvidløg, det giver en fantastisk smag! Bøfferne steges, men behøver ikke være helt gennemstegte da de skal i ovnen. Bøfferne tages af panden. Peberfrugt, løg og tomater snittes og hældes i samme pande så de steges i bøffernes "efterladenskaber". Krydderier tilsættes og fløde og salsa hældes ligeledes i. Man kan evt også tilsætte en dåse flåede tomater. Det koges sammen i 5-10 minutter. Bøfferne lægges nu i 8 stykker sølvpapir på ca 25 cm hver for sig. Sovsen fordeles nu ved bøfferne og de pakkes sammen i små hyggelige pakker. De sættes i ovnfast fad og i ovnen ved 225 g i ca en halv time. Det smager fantastisk!!
De små pakker serveres som de er sammen med ris og grøn salat.