opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › chilenske empanadas

chilenske empanadas

chilenske empanadas
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(199)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
32.554
Visninger
744
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
EMPANADAS-DEJ

1050 gr. mel + det løse
6 tsk. bagepulver
6 nip salt
600 gr. margerine
6 tsk. citronsaft
ca. 4-5 dl. koldt vand

EMPANADAS-KØDFYLD

ca. 2 kg. hakket oksekød
3 kg. løg
ca. 4-500 gr. rosiner
salt og peber
chilipulver
50 sorte oliven
12 hårdkogte æg


SÅDAN GØR DU
DEJ

Sigt mel, bagepulver og salt sammen og vend fedtstoffet i.
Tilsæt derefter vand lige akkurat til at kunne samle dejen til en blød dej.
Rul dejen ud til 30x40 cm. Fold dejen 1 gang og gentag processen 1 gang til.
Læg dejen i køleskab i 1 time.

Rulles nu ud til 1/2 cm tykkelse og udstik nu cirkler på størrelse med en kagetallerken.
Kom nu fyldet på på halvdelen af cirkeln så der er ca. 1 1/2 cm til kanten. Pensel kanten med vand hvor der er tilsat fint salt.
Bug den frie halvdel over og fold nu kanterne så empanadaen er lukket. Skal ligne en halvmåne.
Bag empanadaerne i ovnen i ca.
15-20 min. ved 220 gr.

KØDFYLD

Start med at hakke alle løgene fint. Brug evt. et par svømmebriller, hvis du har let til tårer!
Kog æggene til de er hårdkogte.
Kom olie i en stor gryde og svits kødet til det har fået lidt farve.
Tilsæt så løgene og svits lidt videre. Tilsæt nu rosiner, salt, peber og tørret knust chili og lad det simre i ca. 30-40 min.
Smag det til. Det skal smage både lidt stærkt men også sødt.
Lad nu kødfyldet afkøle helt.

Fordel fyldet på dejen som beskrevet ovenover og læg så 2 oliven og 1-2 kvarte æg ovenpå. Fortsæt som beskrevet ovenover.

SERVERING
Serveres som Salvador Allende elskede det: med et godt glas chilensk rødvin!
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler chilenske empanadas opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på chilenske empanadas fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet chilenske empanadas, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Blødende chokoladekage     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     Karbonader i fløde/porre sauce     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Flødestuvet spinat     Den bedste Kylling i Karry!     Bagt rodfrugtmos     Hakket Oksekød med Hvidkål     Havretern med nougat     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]