opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › chilenske empanadas

chilenske empanadas

chilenske empanadas
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(199)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
35.741
Visninger
777
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
EMPANADAS-DEJ

1050 gr. mel + det løse
6 tsk. bagepulver
6 nip salt
600 gr. margerine
6 tsk. citronsaft
ca. 4-5 dl. koldt vand

EMPANADAS-KØDFYLD

ca. 2 kg. hakket oksekød
3 kg. løg
ca. 4-500 gr. rosiner
salt og peber
chilipulver
50 sorte oliven
12 hårdkogte æg


SÅDAN GØR DU
DEJ

Sigt mel, bagepulver og salt sammen og vend fedtstoffet i.
Tilsæt derefter vand lige akkurat til at kunne samle dejen til en blød dej.
Rul dejen ud til 30x40 cm. Fold dejen 1 gang og gentag processen 1 gang til.
Læg dejen i køleskab i 1 time.

Rulles nu ud til 1/2 cm tykkelse og udstik nu cirkler på størrelse med en kagetallerken.
Kom nu fyldet på på halvdelen af cirkeln så der er ca. 1 1/2 cm til kanten. Pensel kanten med vand hvor der er tilsat fint salt.
Bug den frie halvdel over og fold nu kanterne så empanadaen er lukket. Skal ligne en halvmåne.
Bag empanadaerne i ovnen i ca.
15-20 min. ved 220 gr.

KØDFYLD

Start med at hakke alle løgene fint. Brug evt. et par svømmebriller, hvis du har let til tårer!
Kog æggene til de er hårdkogte.
Kom olie i en stor gryde og svits kødet til det har fået lidt farve.
Tilsæt så løgene og svits lidt videre. Tilsæt nu rosiner, salt, peber og tørret knust chili og lad det simre i ca. 30-40 min.
Smag det til. Det skal smage både lidt stærkt men også sødt.
Lad nu kødfyldet afkøle helt.

Fordel fyldet på dejen som beskrevet ovenover og læg så 2 oliven og 1-2 kvarte æg ovenpå. Fortsæt som beskrevet ovenover.

SERVERING
Serveres som Salvador Allende elskede det: med et godt glas chilensk rødvin!
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på chilenske empanadas fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet chilenske empanadas, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Børnenes kokoskugler     fisk i fad     Barbecue kartofler og spareribs     Ovnbagt æggekage II     Kantarelmad     Dansk leverpostej     Røræg i ovn     "Coleslaw" og fiskefrikadeller     Helstegt grillet oksefilet     Fersken suppe (den er genial)     Coleslaw-den friske     Coleslaw salat     Coleslaw, let     Valnøddesnitter     Kyllingegryde med porrer og gulerødder     Raclette med det hele     Frugtmuffins a la Kernesund      Nemme flûtes     Vildtragout med champignon og rosmarin     Tyrkisk Gryderet     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]