opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › chilenske empanadas

chilenske empanadas

chilenske empanadas
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(199)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
33.218
Visninger
750
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
EMPANADAS-DEJ

1050 gr. mel + det løse
6 tsk. bagepulver
6 nip salt
600 gr. margerine
6 tsk. citronsaft
ca. 4-5 dl. koldt vand

EMPANADAS-KØDFYLD

ca. 2 kg. hakket oksekød
3 kg. løg
ca. 4-500 gr. rosiner
salt og peber
chilipulver
50 sorte oliven
12 hårdkogte æg


SÅDAN GØR DU
DEJ

Sigt mel, bagepulver og salt sammen og vend fedtstoffet i.
Tilsæt derefter vand lige akkurat til at kunne samle dejen til en blød dej.
Rul dejen ud til 30x40 cm. Fold dejen 1 gang og gentag processen 1 gang til.
Læg dejen i køleskab i 1 time.

Rulles nu ud til 1/2 cm tykkelse og udstik nu cirkler på størrelse med en kagetallerken.
Kom nu fyldet på på halvdelen af cirkeln så der er ca. 1 1/2 cm til kanten. Pensel kanten med vand hvor der er tilsat fint salt.
Bug den frie halvdel over og fold nu kanterne så empanadaen er lukket. Skal ligne en halvmåne.
Bag empanadaerne i ovnen i ca.
15-20 min. ved 220 gr.

KØDFYLD

Start med at hakke alle løgene fint. Brug evt. et par svømmebriller, hvis du har let til tårer!
Kog æggene til de er hårdkogte.
Kom olie i en stor gryde og svits kødet til det har fået lidt farve.
Tilsæt så løgene og svits lidt videre. Tilsæt nu rosiner, salt, peber og tørret knust chili og lad det simre i ca. 30-40 min.
Smag det til. Det skal smage både lidt stærkt men også sødt.
Lad nu kødfyldet afkøle helt.

Fordel fyldet på dejen som beskrevet ovenover og læg så 2 oliven og 1-2 kvarte æg ovenpå. Fortsæt som beskrevet ovenover.

SERVERING
Serveres som Salvador Allende elskede det: med et godt glas chilensk rødvin!
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på chilenske empanadas fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet chilenske empanadas, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Æblekage med kokos     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Grillet krondyrfilet     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Karbonader i fløde/porre sauce     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kogning af majs     Porrer i fad med oksekød     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Ægte indianer-røv     Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Omelet m. skinke og ost     Kanelsnegle kagemand     Mexicansk kyllingelasagne     Gulerodskage (Rå)     Havretern med nougat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]