opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Cantucci Mandorle, mandelskorper

Cantucci Mandorle, mandelskorper

Cantucci Mandorle, mandelskorper
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(188)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Cantucci Mandorle, mandelskorper
24.719
Visninger
709
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
400 g mandler
Korn fra fra en vaniliestang
Reven skal fra 2 usprøjtede citroner eller appelsiner
4 æg
500 g rørsukker
1 tsk salt
5-600 g hvedemel


SÅDAN GØR DU
Pisk æg, sukker, salt og vaniliekorn til det er lyst og skummende. Mandlerne hakkes groft, læg dem evt. i en pose, pak den ind i et gammelt viskestykke og tæv løs med en kødhammer (dejlig terapi). Bland mandler og den revne skal i æggemassen og rør melet i lidt af gangen. Tag dejen ud på et meldrysset bord, del den i 3 og tril hver del til en stang der passer til bagepladen. Læg stængerne på bagepapir på en plade, pensel dem med lidt kold stærk kaffe. bages i ovnen i 30 min ved 200 gr.
Lad stængerne køle af i ca 20 min. Skær dem på skrå i skiver på 1 cm. Læg skiverne på siden og lad dem tørre i ovnen ved 120 gr i ca. 45-50 min. Vend dem når halvdelen af tiden er gået.
Afkøles helt og opbevares i en lufttæt beholder.
SERVERING
Hjemme i Toscana serveres de som dessert med et glas koldt Vino Santo, hvori man dypper den tørre kage. Madonna Mia e favoloso. Kan dyppes i anden sød vin, f.eks. portvin eller Muscat , ja selv i en kop thermokandekaffe. Buon appetito
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Cantucci Mandorle, mandelskorper med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Cantucci Mandorle, mandelskorper, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     Karbonader i fløde/porre sauce     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Irsk stuvning med bacon     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Fersken suppe (den er genial)     Blommetrifli     Brownie med saltkaramel midte     gammel Estrup gryde     Grundopskrift til al wokmad     Hjemmelavet sky     Hjemmelavet modellervoks     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Kogning af majs     Porrer i fad med oksekød     Svampet kanelkage     Cowboygryde     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mørbrad á l órange     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]