opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Cantucci Mandorle, mandelskorper

Cantucci Mandorle, mandelskorper

Cantucci Mandorle, mandelskorper
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(190)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Cantucci Mandorle, mandelskorper
25.086
Visninger
715
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
400 g mandler
Korn fra fra en vaniliestang
Reven skal fra 2 usprøjtede citroner eller appelsiner
4 æg
500 g rørsukker
1 tsk salt
5-600 g hvedemel


SÅDAN GØR DU
Pisk æg, sukker, salt og vaniliekorn til det er lyst og skummende. Mandlerne hakkes groft, læg dem evt. i en pose, pak den ind i et gammelt viskestykke og tæv løs med en kødhammer (dejlig terapi). Bland mandler og den revne skal i æggemassen og rør melet i lidt af gangen. Tag dejen ud på et meldrysset bord, del den i 3 og tril hver del til en stang der passer til bagepladen. Læg stængerne på bagepapir på en plade, pensel dem med lidt kold stærk kaffe. bages i ovnen i 30 min ved 200 gr.
Lad stængerne køle af i ca 20 min. Skær dem på skrå i skiver på 1 cm. Læg skiverne på siden og lad dem tørre i ovnen ved 120 gr i ca. 45-50 min. Vend dem når halvdelen af tiden er gået.
Afkøles helt og opbevares i en lufttæt beholder.
SERVERING
Hjemme i Toscana serveres de som dessert med et glas koldt Vino Santo, hvori man dypper den tørre kage. Madonna Mia e favoloso. Kan dyppes i anden sød vin, f.eks. portvin eller Muscat , ja selv i en kop thermokandekaffe. Buon appetito
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Cantucci Mandorle, mandelskorper med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Cantucci Mandorle, mandelskorper, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Tærte med citroncreme og marengs     Lækker grov salat med nødder     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Cremeboller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Spagetti carbonara     Ægte indianer-røv     kødrand     Omelet m. skinke og ost     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme pølsehorn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]