hak grøntsagerne efter behag, skiv palmehjerterne i 1½ cm skiver og skær æblet i tern
(gulerødderne bliver "bedst", hvis man skiver dem på et rivejern, der kan det - altså helt tynde, men faste skiver)
skær kalkunbrystet i "gode" skiver (og del evt skiverne på midten, hvis de er meget lange)
svits karry og paprika af i olie (pas på, ikke at brænde det på)
tilsæt løg,... (vent et minut eller to)
tilsæt kalkun, og vend skiverne et par minutter ved høj varme... (vent igen et par minutter)
... tilsæt forårsløg, porrer, squash og gulerødder (vent igen et par minutter)
... tilsæt palmehjerter, æble og champignons og skru ned til middevarme
... (ta' opvasken imens du venter et par minutter)
... tilsæt tomatpure, sennep og kokosmælk under omrøring og opvarmning
(HUSK at ryste mælken meget grundigt, så den bliver cremet og ensartet)
smag til med salt og peber
de forholdsvis mange grøntsager arbejder sig under stegningen til en tæt curry, som nyder godt af en god krumme med mange kerner