opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chiles Rellenos

Chiles Rellenos

Chiles Rellenos
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(72)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.816
Visninger
169
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
6 store grønne peberfrugter
450 gr. hk. oksekød
3 æg
2 1/2 dl. olie

9 dl. salsa de jitomate:

1 fint hakket løg
2 spsk. olie
2 dl. hk. tomat á 400 gr. netto
2 hele grønne chilipebre
1 hønsebouillonterning
1 nip peber og 1 nip sukker


SÅDAN GØR DU
Rist peberne på en tør pande til der kommer blærer på. Når de er færdige så læg dem i en skål tildækket med et fugtigt klæde i 10-15 min.

Fjern så meget brændt skind som du kan. Skær bund og frøstol ud og kom 2 spsk. kødfyld i hver peberfrugt og klem åbningen sammen evt. med en tandstik.

Skil æggene og pisk hviderne stive og blommerne lysegule. Vend blommerne meget forsigtigt i hviderne.

Tænd ovnen på 180 gr. og varm olien på panden.

Vend peberne i mel og læg dem forsigtigt på panden ved svag varme og én ad gangen.

Kom 4 spsk. tomatsalsa i ovnfadet og sæt peberne på højkant i fadet og hæld resten af tomatsalsaen over.

Læg staniol over fadet og sæt det i ovnen ca. 1 time.


Tomatsalsa laves på følgende måde:

Lad olien blive godt varm i en gryde og sautér løgene.
Blend tomaterne og puré og hæld det i gryden.

Tilsæt de øvrige ingredienser og lad saucen snurre ved svag varme i ca. 15 min.

Hvis saucen ikke skal være for stærk så fjern da helt chilien eller bare noget af tiden og smag saucen til.
SERVERING
Serveres med ris og et godt brød
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Chiles Rellenos fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chiles Rellenos, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Banan - Squashkage     Gulerodskage (Rå)     Kogning af majs     Røræg i ovn     Hjemmelavet sky     Blødende chokoladekage     Karbonader i fløde/porre sauce     Hakket Oksekød med Hvidkål     Frisk myntete     Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Blommetrifli     Nemme pølsehorn     Grundopskrift til al wokmad     Bornholmersalat     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt grillet oksefilet     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Svampet kanelkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]