opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chiles Rellenos

Chiles Rellenos

Chiles Rellenos
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(72)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.971
Visninger
176
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
6 store grønne peberfrugter
450 gr. hk. oksekød
3 æg
2 1/2 dl. olie

9 dl. salsa de jitomate:

1 fint hakket løg
2 spsk. olie
2 dl. hk. tomat á 400 gr. netto
2 hele grønne chilipebre
1 hønsebouillonterning
1 nip peber og 1 nip sukker


SÅDAN GØR DU
Rist peberne på en tør pande til der kommer blærer på. Når de er færdige så læg dem i en skål tildækket med et fugtigt klæde i 10-15 min.

Fjern så meget brændt skind som du kan. Skær bund og frøstol ud og kom 2 spsk. kødfyld i hver peberfrugt og klem åbningen sammen evt. med en tandstik.

Skil æggene og pisk hviderne stive og blommerne lysegule. Vend blommerne meget forsigtigt i hviderne.

Tænd ovnen på 180 gr. og varm olien på panden.

Vend peberne i mel og læg dem forsigtigt på panden ved svag varme og én ad gangen.

Kom 4 spsk. tomatsalsa i ovnfadet og sæt peberne på højkant i fadet og hæld resten af tomatsalsaen over.

Læg staniol over fadet og sæt det i ovnen ca. 1 time.


Tomatsalsa laves på følgende måde:

Lad olien blive godt varm i en gryde og sautér løgene.
Blend tomaterne og puré og hæld det i gryden.

Tilsæt de øvrige ingredienser og lad saucen snurre ved svag varme i ca. 15 min.

Hvis saucen ikke skal være for stærk så fjern da helt chilien eller bare noget af tiden og smag saucen til.
SERVERING
Serveres med ris og et godt brød
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Chiles Rellenos fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chiles Rellenos, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Andebryst i ovn til mange     Oldes Kokoskranse     Mormors Stegte sild i eddike     Børnenes kokoskugler     Raclette med det hele     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Trylledej (ikke spiseligt)     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Knasende chokolade cornflakes     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Frisk pasta med laks og flødesovs     Rutebiler     Solsikke/nøddekager     Indbagte rejer     Fondue     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]