Annoncering | Mobil/tablet version | 197 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.414 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chiles Rellenos

Chiles Rellenos

Chiles Rellenos
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(72)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.780
Visninger
153
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Hansen

DU SKAL BRUGE
6 store grønne peberfrugter
450 gr. hk. oksekød
3 æg
2 1/2 dl. olie

9 dl. salsa de jitomate:

1 fint hakket løg
2 spsk. olie
2 dl. hk. tomat á 400 gr. netto
2 hele grønne chilipebre
1 hønsebouillonterning
1 nip peber og 1 nip sukker


SÅDAN GØR DU
Rist peberne på en tør pande til der kommer blærer på. Når de er færdige så læg dem i en skål tildækket med et fugtigt klæde i 10-15 min.

Fjern så meget brændt skind som du kan. Skær bund og frøstol ud og kom 2 spsk. kødfyld i hver peberfrugt og klem åbningen sammen evt. med en tandstik.

Skil æggene og pisk hviderne stive og blommerne lysegule. Vend blommerne meget forsigtigt i hviderne.

Tænd ovnen på 180 gr. og varm olien på panden.

Vend peberne i mel og læg dem forsigtigt på panden ved svag varme og én ad gangen.

Kom 4 spsk. tomatsalsa i ovnfadet og sæt peberne på højkant i fadet og hæld resten af tomatsalsaen over.

Læg staniol over fadet og sæt det i ovnen ca. 1 time.


Tomatsalsa laves på følgende måde:

Lad olien blive godt varm i en gryde og sautér løgene.
Blend tomaterne og puré og hæld det i gryden.

Tilsæt de øvrige ingredienser og lad saucen snurre ved svag varme i ca. 15 min.

Hvis saucen ikke skal være for stærk så fjern da helt chilien eller bare noget af tiden og smag saucen til.
SERVERING
Serveres med ris og et godt brød

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Chiles Rellenos opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Chiles Rellenos fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chiles Rellenos, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Limefromage med fløde     Den bedste Kylling i Karry!     Kantarel sauce     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Krydder frikadeller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fiske lagkage     Hakket Oksekød med Hvidkål     Grønne asparges med bacon     Kyllingeragout     Grov go'e boller     Julekager     Nemme pølsehorn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Omelet m. skinke og ost     Panettone     Gammeldags oksesteg med brun sovs.      krydret farsfad med porrer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com