opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hectors Cashew Kylling

Hectors Cashew Kylling

Hectors Cashew Kylling
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(287)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hectors Cashew Kylling  Foto af : Maduniverset
61.164
Visninger
1.479
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 18.04.2015 Hectors Cashew Kylling var dagens opskrift den 18.04.2015

DU SKAL BRUGE
600-800 g. Kyllingfilet, el. kylling i strimler
1 Rødløg
2 fed Hvidløg
1 dåse Bambusskud
1 Rød og 1 gul peberfrugt
½ Broccoli
1 Squash
150 g. Cashewnødder
1 dåse Kokosmælk
Saucejævner
250 g. Ris

½ dl.Soya
½ dl. Madolie
1 spsk. Paprika,
Salt og peber (evt. chili)
½ dl. Honning

(Rettet af Maduniverset)


SÅDAN GØR DU
Kødet skæres i mindre strimler á ca. 2 cm længde og ca. 1 cm bredde. Olie, soya, honning, paprika, salt, peber og frisk hvidløg i skiver blandes til marinade, hvori kødstykkerne lægges. Blandingen stilles tildækket i min. 1 time og der røres jævnligt.
Alle grøntsager skæres i strimler - hverken for store eller for små. Risene stilles til kogning og en stor sauterpande eller wok varmes op. Når panden er tilstrækkelig varm (næsten max), puttes kødet på. Så meget som muligt af marinaden sies fra, idet kødet skal stege - ikke koge. Når kyllingestrimlerne er brunede på alle sider, hældes grøntsagerne på panden, stadig ved høj varme. Hele herligheden vendes kontinuerligt.
En ny pande varmes op, hvorpå cashewnødderne steges brune og sprøde - uden olie.
Når grøntsagerne er gennemstegt, men stadig sprøde (meget vigtigt), hældes lidt soya og kokosmælken på panden. Saucejævner benyttes til at opnå den ønskede tykkelse af saucen og der krydres med paprika, salt, peber og evt. chili. De sprøde cashewnødder tilsættes til sidst og risene vil også være serveringsklar på dette tidspunkt.
SERVERING
Retten serveres direkte, gerne i følgeskab med en tiger beer.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Betina
09.06.2006, 12:17
Hej. Jeg synes der mangler en mængde på ingredienserne. Jeg gættede mig lidt frem og fik en super lækker ret ud af det, men det kunne da være meget rart at vide hvor meget af hver ting der oprindeligt skulle i retten.
 
Denne gode opskrift på Hectors Cashew Kylling med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hectors Cashew Kylling, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejecocktail     Tunmousse med bladselleri     pommes anna     Fars i fad med hvidkål     Hjemmelavet fyldt chokolade     Varm Kartoffelsalat     Svigermors torskerognssalat     langtidsstegt farseret and     frugtmarmelade     Ovnsstegt laks i folie     Stegt flæsk m. persillesovs     Grill-kylling med kryddersmør     Populære pølsehorn     Mandarin kage     Portionspizzaer     Spaghetti med kødsovs     Kartoffelfrikadeller     NEM PORRETÆRTE     Flæskesteg med det hele     Tyrkisk kartoffelsalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]