opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hectors Cashew Kylling

Hectors Cashew Kylling

Hectors Cashew Kylling
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(284)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hectors Cashew Kylling  Foto af : Maduniverset
59.262
Visninger
1.457
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 18.04.2015 Hectors Cashew Kylling var dagens opskrift den 18.04.2015

DU SKAL BRUGE
600-800 g. Kyllingfilet, el. kylling i strimler
1 Rødløg
2 fed Hvidløg
1 dåse Bambusskud
1 Rød og 1 gul peberfrugt
½ Broccoli
1 Squash
150 g. Cashewnødder
1 dåse Kokosmælk
Saucejævner
250 g. Ris

½ dl.Soya
½ dl. Madolie
1 spsk. Paprika,
Salt og peber (evt. chili)
½ dl. Honning

(Rettet af Maduniverset)


SÅDAN GØR DU
Kødet skæres i mindre strimler á ca. 2 cm længde og ca. 1 cm bredde. Olie, soya, honning, paprika, salt, peber og frisk hvidløg i skiver blandes til marinade, hvori kødstykkerne lægges. Blandingen stilles tildækket i min. 1 time og der røres jævnligt.
Alle grøntsager skæres i strimler - hverken for store eller for små. Risene stilles til kogning og en stor sauterpande eller wok varmes op. Når panden er tilstrækkelig varm (næsten max), puttes kødet på. Så meget som muligt af marinaden sies fra, idet kødet skal stege - ikke koge. Når kyllingestrimlerne er brunede på alle sider, hældes grøntsagerne på panden, stadig ved høj varme. Hele herligheden vendes kontinuerligt.
En ny pande varmes op, hvorpå cashewnødderne steges brune og sprøde - uden olie.
Når grøntsagerne er gennemstegt, men stadig sprøde (meget vigtigt), hældes lidt soya og kokosmælken på panden. Saucejævner benyttes til at opnå den ønskede tykkelse af saucen og der krydres med paprika, salt, peber og evt. chili. De sprøde cashewnødder tilsættes til sidst og risene vil også være serveringsklar på dette tidspunkt.
SERVERING
Retten serveres direkte, gerne i følgeskab med en tiger beer.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Betina
09.06.2006, 12:17
Hej. Jeg synes der mangler en mængde på ingredienserne. Jeg gættede mig lidt frem og fik en super lækker ret ud af det, men det kunne da være meget rart at vide hvor meget af hver ting der oprindeligt skulle i retten.
 
Denne gode opskrift på Hectors Cashew Kylling med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hectors Cashew Kylling, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillspyd     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Kanelsnegle kagemand     Solsikke/nøddekager     Røræg i ovn     Mornay sauce     Rejeroulade med spinat.     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Nachos m/kylling     Grillet vildt dyrekølle     Marinerede flanksteak     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]