opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › friskekrebinetter

friskekrebinetter

friskekrebinetter
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(79)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.671
Visninger
107
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
350 g kartofler
et lille bundt persille
400 g tun eller laks på dåse
2 æg
60 g hvedemel
60 g friske brødkrummer
en lille klat smør
salt og peber
olie til stegning


SÅDAN GØR DU
Skræl kartoflerne og skær dem i store stykker. Læg dem i en gryde med lidt saltet vand. Kog dem i 12-20 minutter, til de er godt møre.
SWkyl og tør persillen let imens. Skær stilkene af og hak resten fint. Hæld væsken fra tunen.
Pisk æggene i en lille skål med et piskeris. Kom æg, mel og brødkrummerne i hver sin dybe tallerken.
Hæld vandet fra kartoflerne, og mos dem rigtigt godt, når de er kogte. Rør smørret i og krydr med salt og peber.
Tilsæt tun og persille til de mosede kartofler og rør blandingen godt sammen.
Del blandingen i 4 eller 8 portioner. Rul hver portion til en kugle og tryk dem lidt flade med hænderne.
Vend krebinetterne i melt så de er helt dækket og dyp dem herefter i æg og til sidst i brødkrummerne.
Varm olien på panden og steg krebinetterne på begge sider, til de er sprøde og gyldenbrune.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på friskekrebinetter fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet friskekrebinetter, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Frisk pasta med laks og flødesovs     tuilles (sprøde kiks til desserter)     Grillet kyllingefilet     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Pasta Cabonara uden æg     Spagetti carbonara     Mormors citronfromage     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Færøsk æblekage     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Kanelsnegle kagemand     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt Oksestriploin     Yoghurtboller     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Porrer i fad med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]