500 g kalkunbryst i skiver
50 g kokosmel
2 tsk olie
150 g gulerødder i fine skiver
100 g selleri i fine skiver
300 g porrer i fine strimler
100 g hvidkål i fine strimler
200 g bønnespirer
1 spsk olie
1 tsk salt
1/4 tsk peber
40 g mango, fine tern
200 g ananas, tern
200 g fersken, dåse, tern
50 g papaya, tern
¾ spsk olie
Kryddersauce:
2,5 dl ketchup
½ dl sherry
½ dl ketchup manis
1½ spsk garam masala
Pisk kryddersaucen sammen og lad den trække I ½ time
Rist kokosmel til det er gyldent
Sauter kødet i 2 spsk olie ved høj varme. Tilsæt lidt kryddersauce og tag det op af panden.
Sauter gulerod, porre, selleri, hvidkål og bønnespirer ved høj varme i 1 spsk olie. Tag op.
Bland grønt og resten af kryddersaucen, varm hurtigt igennem. Smag til m. salt og peber.
Sauter frugten ganske kort i resten af olien.
Anret frugt og grønt i fad, fordel kødet over. Drys m. ristet kokos. Server m. ris og soja.